Έχει μάτι ο Γιώργος Πορφύρης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το μυρίστηκε από μακριά. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/2) του MasterChef είδε τον παίκτη με το ζόρι να κρατά τα μάτια του ανοιχτά στο συμβούλιο μετά την ομαδική δοκιμασία και αφού τον ρώτησε αν είναι αγουροξυπνημένος αποφάνθηκε πως έχει μάτι.

Γεγονός που ο παίκτης επιβεβαίωσε και μάλιστα εκμυστηρεύτηκε και τις υποψίες του για το ποιος τον μάτιασε…

«Μάτι σίγουρα είναι. Κάθε μέρα ματιάζομαι. Μάλλον το γυναικείο φύλο!» είπε με χαμόγελο στον κριτή του ριάλιτι.

Ένταση για την ασυλία – «Είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά»

Η ώρα της κρίσης έφτασε για κόκκινους και μπλε, οι οποίοι στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/2) περίμεναν να αρχίσει το συμβούλιο, για να μάθουν τα αποτελέσματα.

Το ζητούμενο της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας ήταν να ετοιμάσουν ένα pairing μενού degustation με διαφορετικά cocktails.

Η μπλε ομάδα με αρχηγό την Πωλίνα αναδείχθηκε νικήτρια με βαθμολογία 148 έναντι 134.

Οι μπλε αν και προβληματίστηκαν σε ποιον παίκτη θα δώσουν ασυλία από την αντίπαλη ομάδα, επέλεξαν τον Αλέξανδρο, επειδή είχε το καλύτερο πιάτο στην ομάδα του.

«Θα δώσω την ασυλία για τον Αλέξανδρο γιατί έχει κάνει το καλύτερο πιάτο, μαζί με την Μαρία και νομίζω ότι η ασυλία πρέπει να πάει στον άνθρωπο που κάνει το καλύτερο πιάτο» τόνισε χαρακτηριστικά η Πωλίνα που σαν αρχηγός της νικήτριας ομάδας, της μπλε, είχε τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Η απόφαση για την ασυλία, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ηττημένους.

Πολλοί ξαφνιάστηκαν με την επιλογή τους, περιμένοντας ότι θα ακούσουν το όνομα του Παύλου, λόγω της φιλίας του με τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Θοδωρή και τον Moto Moto.

Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε έξαλλη τη Μαρία, η οποία έριξε τα βέλη της προς πάσα κατεύθυνση.

«Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά» ακούστηκε να λέει σε μέλη της ομάδας της, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Όταν έφτασε η ώρα των δηλώσεων, πέταξε νέα «καρφιά».

«Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά!» σημείωσε.

Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;» συμπλήρωσε η 25χρονη παίκτρια.