Τι ήθελε και είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πως ξέρει μια εγκυμοσύνη η οποία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα και πως όταν γίνει θα προκαλέσει ταραχή στην ελληνική showbiz; Βρήκε τον μπελά της.

Το τηλέφωνο της παρουσιάστριας του Alpha δεν σταματά να χτυπά από γνωστούς, φίλους και μη που θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη που γνωρίζει.

Το πρωί της Πέμπτης (23/02), η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη που ξέρω, γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε. Έχει πλάκα γιατί κάποιοι με παίρνουν και μου λένε είναι αυτός, είναι ο τάδε. Δεν μπορώ να πω ακόμα, σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα».

«Ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά»

«Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης. Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες» είπε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή.