Παρέα με ομογενείς πέρασε μία βραδιά στη Μελβούρνη η διάσημη Όπρα, κατά τη διάρκεια περιοδείας του τηλεοπτικού της σόου στην Αυστραλία. O τραγουδιστής Πάρις Ζαχαρίου διασκέδασε την «γκουρού της τηλεόρασης», ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι Έλληνες της ομογένειας είχαν να πουν τα καλύτερα για την πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Η Όπρα επισκέφτηκε την Αυστραλία, καθώς οι τοπικές αρχές της κατέβαλαν περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να γυρίσει κάποιες εκπομπές της στη «χώρα των καγκουρό», με σκοπό να αυξηθεί ο τουρισμός. Κατά τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής «The Oprah Winfrey Show» στο Opera House του Σίδνεϊ σημειώθηκε παρέλαση διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων οι δύο γνωστότεροι γόηδες της χολιγουντιανής αφρόκρεμας, ο Ράσελ Κρόου και ο Χίου Τζάκμαν. Ωστόσο ο δεύτερος αποδείχτηκε ο άτυχος της βραδιάς, αφού στην προσπάθεια του να φτάσει στη σκηνή κάνοντας ακροβατικά κόλπα που είχε μάθει στα γυρίσματα της ταινίας «Wolverine» τραυματίστηκε, καταλήγοντας έτσι να μαυρίσει το μάτι του. Τα γυρίσματα της εκπομπής, μάλιστα, διακόπηκαν προσωρινά.

Άλλοι αστέρες του θεάματος που παρέλασαν από την εκπομπή της μεγάλης κυρίας της αμερικανικής τηλεόρασης προκειμένου να μιλήσουν για την Αυστραλία ήταν η Νικόλ Κίντμαν, ο Κιθ Ερμπαν, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο Μπόνο και ο Jay-Ζ.

Πηγή: Espresso