Ο Σάββας Πούμπουρας έλαβε την Πέμπτη (10/11) κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη» του Mega, με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη ένα… απειλητικό μήνυμα από τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής, αμέσως μετά την προβολή του trailer για το επεισόδιο του Maestro, είδε στο κινητό του τηλέφωνο το εξής SMS: «Απόψε για Maestro θέλω αυτή τη μηλόπιτα», ενώ ακριβώς από κάτω η σύζυγός του είχε προσθέσει και εικονίδιο με μία… σαγιονάρα. «Της είχα πει ότι θα της φτιάξω σουβλάκια να δούμε το Maestro, γιατί η Πέμπτη είναι gathering», ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας.

Όπως ήταν λογικό, η αποκάλυψη αυτή, η… στιχομυθία και η on air τοποθέτηση-εξομολόγηση του συνεργάτη της εκπομπής προκάλεσε γέλια στο πάνελ με την Ελένη Μενεγάκη να στέλνει το δικό της μήνυμα στην Αρετή Θεοχαρίδη: «Είσαι θεά! Δεν έχω λόγια. Δώσε πόνο, δώσε πόνο».

Κάτια Δανδουλάκη: «Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς φωνές»

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν τώρα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται όταν θυμώνει. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το αν έχει πληγώσει ή αν έχει πληγωθεί, αλλά και για τη συναισθηματική εξυπνάδα.

«Όταν θυμώσω, απολύτως ήρεμη, λέω πολύ ωμά πράγματα και πολύ δυσάρεστα για τον άλλον, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια. Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς φωνές. Είναι πολύ κακό σαν αίσθηση, είναι ανάτριχο. Όταν θα με δεις πολύ ήρεμη και ξεστομίσω μια ωμότητα φοβερή, καταρχήν δεν την παίρνω ποτέ πίσω γιατί είμαι απολύτως σίγουρη γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι αυτό είναι τελεσίδικο. Το λέω, δεν θα το πάρω πίσω ποτέ και θα υποστεί όποιος ή εγώ τις συνέπειες» είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω πληγώσει ποτέ ηθελημένα. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα έχω πληγώσει χωρίς να το θέλω και σίγουρα υπάρχουν στιγμές που με έχουν πληγώσει ή ηθελημένα ή αθέλητα», τόνισε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη και πρόσθεσε:

«Μου φαίνεται πολύ τρελό να με δουν εμένα να φωνάζω και να πουν “είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας”, όταν σε όλη μου τη ζωή λένε ότι δεν είμαι ένας ελεεινός χαρακτήρας. Πρέπει να υπάρχει και μια κρίση πάνω σε αυτό. Κρίνω ανάλογα με τον άνθρωπο που το κάνει εκείνη τη στιγμή. Ένας φίλος μου αγαπημένος αν βγει από τα ρούχα του και αρχίσει να φωνάζει και να ωρύεται, δεν λέω “είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας” γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας αυτός για να το κάνει από κάπου πιέζεται, κάτι του έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή, δεν αντιδρώ καθόλου. Χρειάζεται και μια ευαισθησία για να καταλάβεις και μία συναισθηματική εξυπνάδα. Νομίζω ότι η συναισθηματική εξυπνάδα είναι ανώτερη από την κανονική εξυπνάδα», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.