Εξομολογήσεις συναισθημάτων που κρατιούνταν για χρόνια κρυφά, μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και ένας απαγορευμένος έρωτας που πασχίζει να βρει ανταπόκριση. Η δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», έρχεται και απόψε, στις 22:40 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τι θα δούμε απόψε στο 19ο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega;

Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα ποιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση. Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού. Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη Μονή, δεν θα ταράξει μόνο την ίδια αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή.

Από την άλλη, ο Μπόγρης θα μιλήσει στην Ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την Ηγουμένη που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη. Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης. O Σταυρινός εξομολογείται στη Γιάννα, ό,τι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. O Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση.