Σταματά τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και επιδίδεται στο να «παντρέψει» τα ζευγάρια της! Η Σίσσυ Χρηστίδου σταματά τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και σήμερα στις 22.00 το βράδυ, θα ζήσει συγκινητικές στιγμές με τους αγρότες της στο τελευταίο επεισόδιο του «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Μιλώντας στην Espresso η όμορφη Θεσσαλονικιά εξομολογείται ότι «την εκπομπή αυτή την αγαπώ πολύ. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση. Θα ήθελα να ξαναβρεθώ, πάντως, στο πρόγραμμα αυτό».

Η περιπέτεια των αγροτών στα λαγκάδια και τα βουνά ξεκίνησε πριν από έξι μήνες με σύμμαχο τον καλό καιρό, που βοήθησε ώστε να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα γυρίσματα.

Ένα ταξίδι γεμάτο έρωτες, πάθη και έντονες στιγμές. «Φέτος νομίζω πως ήταν πιο παθιασμένοι οι αγρότες μας, πέρυσι είχαμε τους ρομαντικούς» δηλώνει η Σίσσυ και αποκαλύπτει ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τα τέσσερα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν, αλλά και τις αποφάσεις τους.

«Να πούμε ότι φέτος είχαμε μεγάλη επιτυχία, 4 στα 6, που είναι πολύ καλό ποσοστό! Επίσης, θα μάθουμε αν η απόσταση θα χωρίσει ή θα οδηγήσει κάποιο ζευγάρι στο μεγάλο βήμα».

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς είναι ο Σπύρος και η Μασένκα, ο Γιώργος και η Μαρία, ο Γιάννης και η Τζούλια και τέλος η Μαρία και ο Κώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από αυτά τα ζευγάρια δηλώνουν έτοιμα για γάμο.

Ενώ όμως το πρόγραμμα είχε επιτυχία, αφού κατάφερε να… ζευγαρώσει αρκετούς παίκτες, εντούτοις τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα.