Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να απαντήσει στην εκπομπή της καλής του φίλης Ναταλίας Γερμανού για τον τίτλο ενός θέματος που τον αφορούσε. Το θέμα είχε τίτλο πως οι Ράδιο Αρβύλα εκτόπισαν τον Εκατομμυριούχο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ κάποια κόντρα ανάμεσα στις δύο εκπομπές γιατί από την αρχή η συμφωνία ήταν ότι ο Εκατομμυριούχος θα γέμιζε τα κενά που θα δημιουργούσε το Ράδιο Αρβύλα.

«Καταλαβαίνω να βάλεις έναν τίτλο πιασάρικο αλλά γιατί δεν με παίρνει ένας άνθρωπος τηλέφωνο; Όταν ξεκίνησε ο Εκατομμυριούχος, ξεκίνησε με τη λογική ότι όταν επιστρέψει η Αρβύλα θα σταματήσει ο Εκατομμυριούχος. Οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον «αέρα» της εκπομπής του.

«Εμείς έπρεπε να κάνουμε το κενό εκείνης της ώρα από το Πάσχα πέρσι και μετά. Και έγινε με τέτοια επιτυχία. Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις από το πουθενά; Ο Εκατομμυριούχος πήρε παραγγελία για άλλα 100 επεισόδια χωρίς καβγάδες και εκτοπίσματα» είπε χαρακτηριστικά.