Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να σατιρίσουν τα πάντα. Το νέο τρέιλερ για την επιστροφή της σατιρικής εκπομπής μαρτύρησε και την ημερομηνία της πρεμιέρας. Οι Ράδιο Αρβύλα θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 17/10 στις 20:00.

Το νέο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα έχει άρωμα…. Σταρ Τρεκ με τους συντελεστές της εκπομπής να «προσγειώνονται» στον πλανήτη Γη και αντικρίζοντας το καταπράσινο τοπίο, να είναι σίγουροι πως θα μπορούσαν να ζήσουν στον συγκεκριμένο τόπο.

Όταν όμως ο Γιάννης Σερβατάς, δηλαδή ο Σποκ του τρέιλερ λαμβάνει ορισμένα περίεργα ηχητικά σήματα όλα αλλάζουν. Φωνές από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής αλλά και της τηλεόρασης όπως η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου τους κάνουν να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Όταν δε ακούγεται η φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη, τότε η πεντάδα αποφασίσει να εγκαταλείψει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον πλανήτη Γη. Στο τρέιλερ, ο Αντώνης Κανάκης «συστήνεται» στο κοινό ως Κάπτεν Κερκ.

Το τρέιλερ βάζει τέλος στις φήμες για αντικατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα με συνοπτικές διαδικασίες όταν έγινε γνωστό πως είχε διαρρεύσει σε πορνογραφικά site βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και πρώην σύντροφό του εν αγνοία της με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Από την στιγμή εκείνη, οι φήμες πως με τη νέα σεζόν θα υπάρχει αντικατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, φούντωσαν για τα καλά. Στο επίσημο τρέιλερ όμως της επιστροφής της εκπομπής στον «αέρα» του Ant1, οι «πρωταγωνιστές» είναι αυτοί που ξέρει το τηλεοπτικό κοινό και δεν υπάρχει καμία προσθήκη.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Πασοκτζής και Κωστάκης είναι τα πέντε πρόσωπα τα οποία θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε βράδυ στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Τι θα γίνει με το «Ποιος θα γίνει εκατομμυριούχος»

Ένα πρόγραμμα έρχεται ένα πρόγραμμα φεύγει. Αυτό συμβαίνει με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τους «Ράδιο Αρβύλα». Ο τηλεοπτικός χρόνος δεν επαρκεί για να είναι και τα δυο προγράμματα στον «αέρα» του Αnt1 γι’ αυτό και όταν βγαίνει στον «αέρα» το ένα το άλλο μπαίνει για λίγο στο συρτάρι.

Την περσινή σεζόν και όσο ήταν στον «αέρα» οι Ράδιο Αρβύλα, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» βρισκόταν σε αναμονή έως ότου ολοκληρωθεί η σατιρική εκπομπή. Μόλις οι Ράδιο Αρβύλα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, το τηλεπαιχνίδι εντάχθηκε στην ζώνη των 20:00 και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» θα ολοκληρωθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχαιρετά για λίγο τους τηλεθεατές και θα ξαναβγεί στον «αέρα» μετά το τέλος της σεζόν και την ολοκλήρωση του νέου κύκλου των «Ράδιο Αρβύλα».