Εκτός εαυτού βγήκε στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας (26/9) η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Γιώργο Καράβα, με την Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να έχουν μείνει έκπληκτοι από το ξέσπασμά της.

O λόγος που η Σοφία Χατζηπαντελή αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο ήταν γιατί θεώρησε πως η Κύπρια διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες.

«Είναι Κύπρια, έτσι είμαστε εμείς στην Κύπρο» τόνισε η Σοφία και ο Τάσος Σοφρωνίου της απάντησε ότι δεν είμαστε στην Κύπρο, επίσης της είπε πώς αυτή είναι η άποψή της και ότι εκείνος δεν έχει ξαναδεί Κύπρια έτσι.

Ο Γιώργος Καράβας, μάλιστα, είπε πως έβλεπε σε εκείνη κάτι ξεχωριστό. Αυτή η άποψη έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να βγει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τη θέση της και να βγει εκτός πλατό.

Ο Γιώργος Καράβας την φώναξε να επιστρέψει μέσα. Όταν το έκανε, αντί να εμφανιστεί πιο ήρεμη άρχισε να φωνάζει αρνούμενη να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη άποψη πέρα από τη δική της.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου… είχαν μείνει να την κοιτούν άφωνοι.

Η κριτής συνέχισε σε πιο έντονο ύφος και μάλιστα τα έβαλε με τον Τάσο Σοφρωνίου, φωνάζοντας πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει την πρότασή της και το σκεπτικό της. Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου έφυγαν από τις θέσεις τους, ενώ η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Όσο για τη διαγωνιζόμενη που τους έκανε άνω κάτω, η Ειρήνη είναι 18 ετών, είναι από την Κύπρο και ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λατρεύει το μόντελινγκ. Πήγε στο GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της. Ωστόσο, τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορονοϊό.

Η 18χρονη καλλονή όταν μίλησε για εκείνον στους κριτές δεν άντεξε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!» είπε η Ειρήνη.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!» της είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Ο πατέρας της Ειρήνης ήταν μόλις 54 ετών και αυτό συγκίνησε τους τέσσερις κριτές.

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή.