Από την Κύπρο ήρθε η νεαρή Εύα και με το νάζι της «κέρδισε» την πρώτη εντύπωση με τους κριτές του GNTM να την σχολιάζουν θετικά. Ωστόσο μια ερώτηση που έκαναν στην 25χρονη έφερε έναν μικρό χαμό στο πλατό του διαγωνισμού του Star Channel.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του νεαρού μοντέλου είναι το φουσκωτό μαλλί της. «Θα ξύριζες το κεφάλι σου;» την ρώτησε ο Γιώργος Καράβας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αντέδρασε στην ερώτηση και έδωσε συμβουλή στο νεαρό μοντέλο να πει «όχι» και να φύγει. Τότε ο Γιώργος Καράβας εξέφρασε την άποψη πως το μοντέλο πρέπει να είναι «ανοιχτό» στις αλλαγές των έμπειρων του χώρου.

«Είναι η ταυτότητα μου» είπε η νεαρή Εύα δηλώνοντας πως δεν θα ξύριζε ποτέ το κεφάλι της και πως είναι αρνητική σε αυτό. Στην συνέχεια, της ζήτησαν να φορέσει μαγιό για να δουν τις αναλογίες της.

Μόλις το νεαρό μοντέλο έφυγε από το πλατό η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Δεν έπρεπε να το πει γιατί μας βάζει στην αμφιβολία».

Μόλις η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε ξανά μπροστά τους, το θέμα του ξυρισμένου κεφαλιού και αν θα έλεγε ναι ή όχι, αν κάποιος πελάτης της έδινε πολλά λεφτά για ένα ξυρίσει το κεφάλι της και να αναλάβει μια καμπάνια, επανήλθε.

Οι κριτές την ρώτησαν ξανά και η νεαρή ήταν απόλυτα αρνητική. Αυτό της στοίχισε το «ναι» του Γιώργου Καράβα που της τόνισε ότι δεν του άρεσε η απάντησή της σε ένα διαγωνισμό μόδας και αλλαγών.

«Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου αλλά δεν είσαι επαγγελματίας» της είπε η Βίκυ Καγιά και της έδωσε και εκείνη με την σειρά της ένα «όχι».

Ο Τάσος Σωφρονίου, για τον ίδιο λόγο της έδωσε «όχι» ενώ η μόνη που της έδωσε «ναι» ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία απόρησε με αυτά που άκουγε από τους υπόλοιπους κριτές.

https://www.youtube.com/watch?v=wTlpBOOI8Ec