Σε ρυθμούς ποδοσφαίρου θα πει ο πλανήτης τον Νοέμβριο οπότε και ξεκινά το Μουντιάλ του Κατάρ. Στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου του 2022 στο Κατάρ, 32 ομάδες θα «ριχτούν» στη μάχη και στο γήπεδο του Ant1 θα παίξουν μπάλα οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου προσφέροντας κορυφαίο θέαμα για τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς».

Και ενώ μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως οι αγώνες του Μουντιάλ, στην πλειονότητα τους θα προβαλλόντουσαν από την συνδρομητική πλατφόρμα του Ant1, αυτό άλλαξε και μάλιστα θα μοιραστούν.

Συγκεκριμένα, από τους 64 συνολικά αγώνες, οι 32 θα προβληθούν στην ελεύθερη τηλεόραση και άλλοι 32 στην πλατφόρμα Ant1+.

Γιατί όμως η FIFA δέχθηκε μια τέτοια πρόταση από τον Ant1;

Ο λόγος που η FIFA δέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση από τον σταθμό του Αμαρουσίου είναι πως και η ίδια δοκιμάζει το αντίστοιχο στη δική της πλατφόρμα, οπότε θα είναι ένα καλό crash test αυτό της ελληνικής αγοράς για να δουν αν αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί το συγκεκριμένο μοτίβο.

Οι εκπομπές για το Mundial

ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο κλίμα του Μουντιάλ του Κατάρ, οι τηλεθεατές θα μπουν με τα 16 επεισόδια της εκπομπής «Ο Δρόμος για το Κατάρ» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Το «Πάμε Μουντιάλ» θα είναι μια απογευματινή εκπομπή η οποία θα έχει το ρόλο του pre game show για τους αγώνες που θα μεταδίδονται στον «αέρα» του Ant1 τα Σαββατοκύριακα.

Από την άλλη το «Μουντιάλ Show» θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23:00, αμέσως μετά τη λήξη και του τελευταίου αγώνα της ημέρας. Η εκπομπή θα προβάλει τα αξιοσημείωτα στιγμιότυπα του αγώνα ενώ δεν θα λείπουν και οι συνδέσεις με τους απεσταλμένους του Ant1 στο Κατάρ. Μεγάλο μέρος της εκπομπής θα κατέχει ο σχολιασμός από τους προσκεκλημένους που θα φιλοξενούνται στο πλατό και οι οποίοι φυσικά αγαπούν το ποδόσφαιρο.