Μια από τις «δυνατές» ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση είναι ο «Πρωινός Καφές» του Ant1. Πολλές και πολλοί παρουσιαστές δοκιμάστηκαν στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» και άλλοι τα πήγαν άριστα και άλλοι λιγότερο καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», κάποιοι από τους παρουσιαστές που είχαν βρεθεί στην «καυτή» αυτή θέση, μοιράστηκαν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Στο τέλος της προβολής του ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από την επί τρία χρόνια παρουσίαση του Πρωινού Καφέ και όπως υπογράμμισε, θέλει να ξεχάσει εκείνα τα χρόνια.

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς βρέθηκε να παρουσιάζει τον «Πρωινό Καφέ»

Πώς βρέθηκε όμως η Ελεονώρα Μελέτη να παρουσιάζει τον «Πρωινό Καφέ»; «Εγώ δεν το ήθελα. Ήταν κάτι τέτοιο… Εγώ έλεγα τις ειδησούλες μου. Ήμουν στο γραφείο μου και έγραφα τα on μου. Ξαφνικά λοιπόν, ήταν ένας κύριος, ψαρομάλλης ο οποίος κυκλοφορούσε στους διαδρόμους και περνούσε και με κοιτούσε. Μια, δυο, πέντε, δέκα, σκουντάω τον διπλανό μου και ρωτάω ποιος είναι ο κύριος και μου λέει “Ετοιμάσου, ετοιμάσου για τον Πρωινό Καφέ”. Λέω: “Άντε καλέ!”. Δεν με ενδιέφερε, δεν το ήθελα, ήθελα να είμαι της ποιότητας και της ενημέρωσης. Ήταν ο Στέλιος Αντωνιάδης, ο οποίος μετά από καιρό, χωρίς να με έχει ενημερώσει κανείς, μετά το δελτίο το απογευματινό ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να κάνω ένα δοκιμαστικό για τον Πρωινό Καφέ. Μου είπε ότι το ζήτησε ο Πρόεδρος. Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

“Δεν λες όχι στον πρόεδρο” μου λέει. Του είπε αν είναι έτσι να το κάνω αλλά δεν το θέλω. Κάναμε δυο δοκιμαστικά και 31 Αυγούστου βράδυ με παίρνουν μετά το νυχτερινό δελτίο και μου είπαν ότι πρέπει να υπογράψω. Ρώτησα τι είναι και μου είπαν ότι είναι το συμβόλαιο μου για τον Πρωινό Καφέ. Να μην τα πολυλογώ… Κάπως έτσι βρέθηκα» θυμήθηκε η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη για Πρωινό Καφέ: Υπήρχε βαριά και βαθιά τοξικότητα – Ζούσα ένα σκηνικό Μαλέσκου επί 100

«Μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη υπήρχε μία τοξικότητα σε αυτό το περιβάλλον που έμεινε πίσω. Μια βαριά και βαθιά τοξικότητα, δεν μπορώ να στη μεταφράσω. Υπήρχε μια πίεση. Ήμουν και εγώ πολύ ψάρι, δεν μπορούσα να ερμηνεύσω καταστάσεις και γεγονότα. Είχα πέσει με τα μούτρα. Ζούσα ένα σκηνικό Μαλέσκου επί 100! Αυτό που ζει η Ιωάννα δεν είναι τίποτα. Δε θέλω να τα θυμάμαι εκείνα τα τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.