Σε φάση ανακατατάξεων είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί το τελευταίο διάστημα και ενόψει του τέλους της τηλεοπτικής σεζόν. Από τη φάση αυτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ΕΡΤ η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

Από τη μια, το περιστατικό με τον ανταποκριτή ο οποίος φέρεται να μετέδιδε ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία από την… Κυψέλη και από την άλλη οι χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης της ενημέρωσης αλλά και το υψηλό κόστος εκπομπών, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Ραδιομέγαρο.

Και τώρα, ήρθε η στιγμή που οι φήμες φούντωσαν για τα καλά. Τα δυο πρόσωπα τα οποία έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των… διαρροών είναι Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Γαμπρίτσος.

Σε ότι αφορά τον κ. Ζούλα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αλλαγή τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που θα υπάρξει η οριστική απόφαση για το αν θα διεξαχθούν εκλογές.

Από την άλλη, το μέλλον του κ. Γαμπρίτσου στην ΕΡΤ, φαίνεται πως είναι… μελανό καθώς οι διαρροές τον θέλουν να αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ και μάλιστα να το έχει ανακοινώσει ήδη.

Ωστόσο, αν και ανακοίνωσε πως αποχωρεί, οι ίδιες φήμες τον θέλουν να παραμένει στο πόστο του μέχρι να προκηρυχθεί διαγωνισμός για τη θέση που κατείχε και συνείσφερε θετικά στην ανοδική πορεία της ΕΡΤ.