Ένα από τα πιο άγρια ερωτικά ριάλιτι έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Το «Love Island» ετοιμάζεται και ήδη στον «αέρα» του σταθμού προβάλλεται το trailer με το οποίο ο σταθμός αναζητά τους τολμηρούς οι οποίοι θα δηλώσουν συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται πως το «Love Island» είναι ένα από τα πιο άγρια ερωτικά ριάλιτι που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς  στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες είναι υπερβολικά! 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό το ριάλιτι προορίζεται για την prime time ζώνη του ΣΚΑΪ αυτό όμως είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τα πλάνα και το… ΕΣΡ.

Σε ότι αφορά την παρουσιάστρια του «Love Island» το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό της Ζόζεφιν η οποία φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την οριστική της απάντηση.