Ποιο «Bachelor», ποιο «Game of Love», ποιο «Power of Love» και πάει λέγοντας; Εδώ έρχεται στη μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια έτοιμα για όλα, αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί!

Η… χάρη του ξενόφερτου «Love Island» έρχεται και στην Ελλάδα, με τον ΣΚΑΪ να είναι η χαρά του οφθαλμόλουτρου και του… μπανιστιρτζή τηλεθεατή όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα του ριάλιτι έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες πάνε κι έρχονται! Για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί… των οργίων!

Το ριάλιτι προορίζεται για την prime time ζώνη, αν και δεν αποκλείεται το ΕΣΡ να το πάει μετά τις 23:00. Η είδηση που έσκασε κάπως… απότομα πάντως είναι το όνομα της παρουσιάστριας ή τουλάχιστον, αυτής που θέλει ο ΣΚΑΪ για οικοδέσποινα του ριάλιτι.

Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ζοζεφίν που μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί καλά αν δεν θέλει να συνδυαστεί το όνομά της με ένα ριάλιτι όπου τα βογκητά ηδονής θα πάνε σύννεφο.

Αξίζει να τονιστεί πως τα γυρίσματα του «Love Island» είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν: Μάλτα, Νότια Αφρική και Κανάρια Νησιά!

Πάντως, το 2018 το «Game of Love», ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι, με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, που προβλήθηκε στον Ant1, με τα ζευγάρια σχεδόν να ανταλλάσσουν συντρόφους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο, είχε κάνει το ΕΣΡ να μοιράζει πρόστιμα και οι καταγγελίες να πέφτουν βροχή από τους τηλεθεατές.