Η νέα σειρά του Star Channel «Τρία μίλια» έχει καταφέρει ήδη, από τα πρώτα επεισόδια να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν.

Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε. Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Τρία μίλια» του Star Channel η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 17:40;

Δευτέρα 9/5 – Επεισόδιο 24: Η Βασιλική βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξουδετέρωσης της Φωτεινής. Ο Γεράσιμος παθαίνει μια κρίση και καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελένης και της Λίζας. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Στην Αθήνα, η Κάτια μιλάει στον Στέφανο για τη Φωτεινή και του παραθέτει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της παρουσίας της στο νησί. Η συμπεριφορά του Νικόλα, απέναντι στην Κλειώ και στον Πέτρο, βελτιώνεται εντυπωσιακά και αυτό παραξενεύει τα δύο παιδιά. Ύστερα από το σύντομο ταξίδι της στην Αθήνα και τη συνάντησή της με τον Στέφανο, η Κάτια επιστρέφει στη Δρακόνησο, ανανεωμένη. Ο Λάμπης ανακοινώνει στον αστυνομικό πως δεν μπορεί να δεχτεί την απόσπασή του στην αστυνομία, αλλά συμφωνεί μαζί του να του δείξει τις σημειώσεις από την έρευνά του για την έκρηξη. Ο Βασίλης μαθαίνει από τον σωματοφύλακά του ότι η Φωτεινή βρίσκεται στη Δρακόνησο. Την ίδια στιγμή, εκείνη βρίσκει, κάτω από την πόρτα της, ένα απειλητικό σημείωμα.

Τρίτη 10/5  – Επεισόδιο 25: Ο Μιχάλης φτάνει στο σπίτι της Φωτεινής, τη στιγμή που έχει λάβει το μυστηριώδες σημείωμα και έτσι, εκείνη θεωρεί ότι το έγραψε αυτός. Παρόλο που της λέει ότι δεν το έκανε, δεν τον πιστεύει και η ρήξη ανάμεσά τους γίνεται πιο έντονη. Η Κάτια, μετά την επιστροφή της, δείχνει να θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της, στο νησί. Η Κλειώ θεωρεί την Ελένη και τη Λίζα υπεύθυνες για την εχθρική συμπεριφορά της Βασιλικής στη Φωτεινή. Προειδοποιεί την Ελένη ότι αν δε σταματήσει να της δημιουργεί προβλήματα, θα ενημερώσει τον καπετάνιο και εκείνη ανησυχεί σοβαρά. Ο Λάμπης, συζητάει με τον αστυνομικό που ερευνά τον θάνατο του Αντρέα και δέχεται μια απροσδόκητη καινούργια πρόταση. Ο Βασίλης προσπαθεί να πληροφορηθεί αν η Φωτεινή παραμένει ακόμη στη Δρακόνησο, όπως έδειξε το σήμα του κινητού της. Η Κάτια πληροφορείται την υποτροπή της υγείας του Γεράσιμου και, πολύ ταραγμένη, τον παρακαλεί να της πει όλη την αλήθεια.

Τετάρτη 11/5 – Επεισόδιο 26: Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Φωτεινή πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τις απειλές εναντίον της. Η αστυνομία αρχειοθετεί το φάκελο της υπόθεσης του θανάτου του Ανδρέα, βασισμένη στο πόρισμα που έχουν παραποιήσει ο Τίμος και ο Μιχάλης Ο Γεράσιμος και η Κάτια κάνουν βόλτα στο νησί και συναντούν τυχαία την Ελένη. Η συμπεριφορά της πεθεράς της είναι απρόσμενα θετική απέναντί της και αυτό την εκπλήσσει ευχάριστα. Ο Ευθύμης εξετάζει το απειλητικό σημείωμα που έλαβε η Φωτεινή και ανακαλύπτει σε ποιον ανήκει το δακτυλικό αποτύπωμα, που υπάρχει επάνω του. Ο Λάμπης διαπιστώνει ότι ο Πέτρος έχει το τετράδιο με τις δικές του σημειώσεις και ζητάει, με δυναμικό τρόπο, να του το επιστρέψει άμεσα. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στο ιατρείο της Φωτεινής για να την δει και την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον της και τη φροντίδα της, απέναντί του. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τον Ευθύμη στο σπίτι του και, μεταξύ άλλων, του εκφράζει την εκτίμησή του ότι η Φωτεινή κινδυνεύει.

Πέμπτη 12/5 – Επεισόδιο 27: Ο Λάμπης έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τον δήμαρχο. Αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πως η συμπεριφορά του δηλώνει ότι υπάρχουν θέματα που θέλει να καλύψει. Η ιατροδικαστική έκθεση φτάνει στα χέρια του Γεράσιμου. Εκείνος διαβάζει το πόρισμα του θανάτου του Αντρέα και διαπιστώνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μ’ αυτό. Εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς του στον Νικόλα. Ύστερα από τις εξηγήσεις του Μιχάλη, ο Ευθύμης βεβαιώνεται ότι δεν ήταν αυτός που έστειλε το απειλητικό σημείωμα στη Φωτεινή και προσπαθεί να πείσει και την ίδια να σταματήσει να τον υποψιάζεται. Η Δέσποινα επισκέπτεται την Κλειώ στο ιατρείο και της λέει ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σταματήσει να ασχολείται με την έρευνα για τη φωτιά και να αφοσιωθεί στο διάβασμά για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η Φωτεινή τρέχει για να προλάβει να εξετάσει τον πρώτο της ασθενή, αλλά όλα της πηγαίνουν στραβά.

Παρασκευή 13/5 – Επεισόδιο 28: Ο Λάμπης λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του από κάποιον άγνωστο, που φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να τον βοηθήσει. Το μήνυμα τον αναστατώνει και τον προβληματίζει έντονα. Ο Πέτρος παθαίνει μια ξαφνική στομαχική αδιαθεσία και ο Τίμος φροντίζει να μεταφερθεί εσπευσμένα στην κλινική. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά αντιμετωπίζουν το περιστατικό, με διαφορετικό τρόπο. Ο Μιχάλης κάνει μια γρήγορη διάγνωση και αποφαίνεται πως ήταν δηλητηρίαση, ενώ η Φωτεινή πιστεύει πως πρέπει να του κάνουν κι άλλες εξετάσεις και να το ψάξουν περισσότερο. Την ίδια ώρα, η Κάτια πηγαίνει στην κλινική και αποφασίζει να ασχοληθεί με τη διακόσμηση της ρεσεψιόν. Η τροφική δηλητηρίαση του Πέτρου θα έχει όμως και άλλες επιπτώσεις. Η πληροφορία ότι το τελευταίο του γεύμα προήλθε από το μαγαζί της Βασιλικής θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία!