Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη η Πέγκυ Σταθακοπούλου το μεσημέρι της Τρίτης (05/04) με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

«Υποδύομαι τη γυναίκα του Σαίξπηρ τη βραδιά που εκείνος πεθαίνει και τον αποχαιρετά. Εκατομμύρια γυναίκες παλεύουν στη σκιά ενός σπουδαίου άντρα και ζουν μοναχικά», είπε αρχικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την παράσταση «Σαν ρόδο και σαν αίνιγμα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Κάθε πρεμιέρα είναι ασήκωτη και κάθε επίσημη είναι σαν να δίνω εξετάσεις. Θα πρωταγωνιστήσω στη σειρά “Φλόγα και άνεμος” στην ΕΡΤ. Είναι η ιστορία της Κυβέλης με τον Γεώργιο Παπανδρέου και υποδύομαι τη Μιράντα Μυράτ, την πρώτη της κόρη».

Κλείνοντας, η ηθοποιός είπε: «Αγάπησα τους ρόλους μου στην τηλεόραση. Μετά το τέλος της σειράς “Μια ζωή για την Έλσα” αυξήθηκε ο προληπτικής έλεγχος για καρκίνο του μαστού κατά 30%. Για τη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” ακόμα μου λένε για τις γόβες που έβαζα στο παρμπρίζ. Έβγαλα μια φορά τις γόβες στο γύρισμα, τις ξέχασα, μας άρεσε και το κρατήσαμε».