Νέα πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (4/4) ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, καθώς από εδώ και πέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 μ.μ. στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει εδώ και καιρό τους τηλεθεατές για αυτή την αλλαγή και χθες καλησπέρισε για πρώτη φορά το κοινό του μία ώρα αργότερα.

Στην έναρξη της εκπομπής είδαμε ένα μικρό απόσπασμα από το Ρουκ Ζουκ, με παρουσιάστρια τη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο έπαιζε την ίδια ώρα με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Τώρα όμως, μετά την αλλαγή της ώρας, ο παρουσιαστής είναι χαρούμενος πλέον και εισέβαλε στο πλατό του τραγουδώντας και στη συνέχεια δήλωσε: «Καλησπέρα παιδιά. Τσιμπάω λίγο από το μεσημεράκι και δίνω στο απογευματάκι.

Είναι το πιο ευχάριστο από τα ευχάριστα, στις 16:00 μ.μ.. Επιτέλους παιδιά αλλαγές, φρέσκος αέρας, η Ζέτα έχει τελειώσει εδώ και ώρα την εκπομπή. Όλα μια χαρά. Εμείς έτσι και αλλιώς δεν το κάναμε για αυτό, γιατί με την κοπέλα υπάρχει και μία φιλία που “παίζεται” βέβαια τις τελευταίες ημέρες, αλλά εντάξει. Θέλαμε να πάμε τέσσερις για να έχουμε θέματα».

Έλλη Κοκκίνου: «Αν κάποιος πάει να με βγάλει από την ισορροπία μου, τρελαίνομαι»

Με κέφια τώρα υποδέχτηκε την Έλλη Κοκκίνου ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» της Δευτέρας (4/4), η οποία μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της ειδικά μετά τη μεταγραφή της στην Panik Records.

Μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η οποία ευτυχώς κύλησε ομαλά με έναν πυρετό που κράτησε δύο ημέρες.

«Τώρα που πέρασα τον κορονοϊό είμαι καλά. Είχα παρέα τον πυρετό για δυόμισι μέρες, αλλά μετά ήμουν εντάξει. Από τότε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Έλλη Κοκκίνου είχε αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να κολλήσει κορονοϊό: «Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό».

Παρόλα αυτά, η Έλλη Κοκκίνου νόσησε από κορονοϊό πολύ πρόσφατα και την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το θετικό τεστ της.

Πλέον με την επιστροφή στην κανονικότητα παραδέχτηκε πως έχει αρχίσει να κάνει και πάλι σχέδια για το καλοκαίρι και για εμφανίσεις.

«Αν κάποιος πάει να με βγάλει από την ισορροπία μου τρελαίνομαι» δήλωσε στη συνέχεια. Όσο για το πώς εισπράττει τυχόν αρνητικά σχόλια στα social media απάντησε:

«Μπορώ να κρατήσω ισορροπίες πλέον και να δω τι με αφορά ουσιαστικά και τι όχι. Δεν γίνεται να είμαι αρεστή σε όλους, το έχω αποδεχτεί όλα αυτά τα χρόνια και θα πάω σε αυτούς που είμαι αρεστή, δεν θα αλλάξω για να αρέσω».