Συγκλονισμένοι ήταν σήμερα οι παρουσιαστές του Πρωινού μετά τις εξελίξεις με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη σύλληψη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ένα πράγμα με σοκάρει, σαν γονιό πάνω από όλα. Όπως μας κοιτούν τα παιδιά στα μάτια μας, κρέμονται από εμάς, γιατί αισθάνονται ανασφάλεια οι μικροί. Τα παιδιά κοιτούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους και αισθάνονται ότι είναι ασφαλείς. Το παιδάκι αυτό αρρώσταινε και δεν ήξερε ότι η ίδια η μάνα του το αρρωσταίνει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν αποδειχτούν όλα αυτά, γιατί πρέπει να βάζουμε και το “αν”, δυστυχώς για να μη μας βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ. Και το παιδάκι αυτό κοίταγε τη μάνα του γιατί θεωρούσε ότι είναι ο θεός του, ο σωτήρας του. Το παιδάκι όταν κοιτάει τη μάνα του δεν έχει αντιστάσεις, γιατί σου λέει “θα μου κάνει η μάνα μου κακό”; Και η μάνα του εικάζουμε ότι τα έπνιγε και τους χορηγούσε το φάρμακο για να τα φαρμακώσει» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε: «Και άντε να υπάρχει τώρα ποινή και δίκαιη τιμωρία γι’ αυτό. Στη δημοκρατία μας υπάρχει δίκαιη τιμωρία. Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ, τι να πω τώρα, δίκαιη τιμωρία. Να μην πω. Δίκαιη τιμωρία…».

Συγκλονισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα προσωπικό σχόλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη μητέρα τους. «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν έχω γίνει ακόμα μητέρα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάν» είπε.

«Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις επί 15 μέρες γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να… δεν υπάρχει όλο αυτό» ανέφερε.