Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, κατά το οποίο ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη βγήκαν στον τάκο, στο πλευρό της Μυριέλλας Κουρεντή, οι παίκτες των δυο ομάδων επέστρεψαν στις καλύβες τους. Επηρεασμένοι από την ένταση του συμβουλίου, κάποιοι παίκτες δεν άργησαν να αρπαχτούν μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός «κατηγόρησε» το άλλοτε φλερτ της, πως έχει κάνει «κοιλιά» στις αποδόσεις του στους στίβους μάχης του Survivor. «Σοβαρά μιλάς κορίτσι μου; Επειδή έκανα κοιλιά μια εβδομάδα; Άμα κάνω δυο τρεις εβδομάδες θα αποχωρήσω μόνος μου. Εσύ τι κάνεις εδώ τρεις μήνες;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης στην ηθοποιό η οποία ενοχλήθηκε από την ερώτηση του.

«Δεν έφτασα 30 χρονών για να μου πεις εσύ τι κάνω» άρχισε να απαντά η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Τσακατσούκας αποκρίθηκε: «Are you talking toy me;».

Φανερά εκνευρισμένη, η ηθοποιός σχολίασε πως: «Νομίζεις ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου;» ενώ την ίδια ώρα οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν και να βάλουν τέλος στον καυγά.

Απορημένος ο Απόστολος Ρουβάς με την υποψηφιότητα του

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Απόστολος Ρουβάς του οποίου του όνομα βγήκε από την κάλπη. Ο σεφ φάνηκε προβληματισμένος αλλά και απορημένος κατά τις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor. «Είμαι υποψήφιος για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά δεν το περίμενα. Υποθέτω ότι είναι κυρίως για λόγους στρατηγικής» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.

Από την άλλη, η Τζο Μαριδάκη, την οποία έδωσε στον τάκο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, φάνηκε να περιμένει πως θα έβγαινε υποψήφια προς αποχώρηση και ελπίζει πως το τηλεοπτικό κοινό θα την στηρίξει.

«Το περίμενα να είμαι γι’ άλλη μια φορά υποψήφια. Βλέπω τι γίνεται στην καλύβα. Έχω νιώσει τόσα σε αυτό το παιχνίδι που πλέον δε νιώθω» τόνισε η νεαρή παίκτρια μεταξύ άλλων.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου υπογράμμισε στις δικές της δηλώσεις πως δεν συμφωνεί καθόλου με την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά «γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει φέρει πολλές νίκες» και πρόσθεσε αυτή που κινεί τα νήματα και κατάφερε να βγει στον «τάκο» ο Απόστολος Ρουβάς είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. «Πιστεύω ότι μαγείρεψε τα πράγματα για να βγει αυτός αντί για τον Κατσαούνη» τόνισε και με το σκεπτικό αυτό φάνηκε να συμφωνεί και Άρης Σοϊλέδης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βλέπει ότι ο Άρης Σοϊλέδης «φάσκει και αντιφάσκει»

«Όλη την ώρα ο Άρης υποστηρίζει το φίλο του Αποστόλη, λογικό γιατί είναι φίλοι. Από την άλλη όμως δεν βλέπει ότι η φίλη του η Ναυσικά έδωσε την Τζο. Δηλαδή αυτή η ψήφος δεν ήταν άδικη; Μην φάσκεις και αντιφάσκεις» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του Survivor σχολιάζοντας τα όσα είχε πει λίγη ώρα νωρίτερα ο Άρης Σοϊλέδης.

«Θεωρώ ξεκάθαρα πως έπρεπε να είναι υποψήφιος ο Κατσαούνης. Ήξερα ότι θα είναι η Τζο, δεν είναι δίκαιο αλλά για μας είναι ιδανικό» σχολίασε από την πλευρά της η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε τα βέλη του ξανά

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά αλλά και αυτή της Τζο Μαριδάκη σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας με δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor.

«Έκπληξη για μένα ότι ασχολούνται με την υποψηφιότητα του Απόστολου και όχι με την υποψηφιότητα της Τζο που την έδωσε η Ναυσικά. Ενώ γνωρίζεις Ναυσικά πόσο αξιόλογη είναι δεν την στηρίζεις. Θα κρατήσω μια φράση από τη Τζο, που είπε ότι στα 19 της χρόνια είναι απογοητευμένη. Να μην αλλοιώσεις τον χαρακτήρα και το ήθος σου Τζο. Ο κόσμος θα σε δικαιώσει και θα χρωστάει την υποκρισία και την αδικία» είπε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός.

Ο Τσακατσούκας δεν αντέχει τη Μυριέλλα Κουρεντή

Μετά την έντονη διαφωνία που είχαν μπροστά στους έκπληκτους συμπαίκτες τους, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε στην κάμερα του Survivor για την ηθοποιό. «Είχαμε που είχαμε ντράβαλα, είχα μια διαφωνία με τη Μυριέλλα. Κάτι μου έλεγε ότι έκανα κοιλιά. Πού είναι; Δεν κατάλαβα; Η Μυριέλλα, έχω να πω, ότι κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό. Δεν την αντέχω άλλο» είπε ο Τσακατσούκας μεταξύ άλλων.

«Δέχθηκα επίθεση από τον Γιώργο Κατσαούνη. Αρχικά έχω να πω ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου πει τι έχω να κάνω εδώ μέσα και ποιος είναι ο στόχος και αν έχω δικαίωμα να είμαι στο Survivor. Το δικαίωμα το έχει το κοινό. Κανείς άλλος» υπογράμμισε από την πλευρά της Μυριέλλα Κουρεντή.

Φοβισμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου

Οι παίκτες του Survivor θα μπουν στον στίβο μάχης του Surivor για να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Μόνο που η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι φοβισμένη, καθώς την τελευταία φορά που αγωνίστηκε για το συγκεκριμένο έπαθλο βρέθηκε τραυματισμένη και με «κολάρο» στο λαιμό.

Η απάντηση του Απόστολου Ρουβά για το επίθετό του και το συμβόλαιο του

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Surivor βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης. Εκεί άνοιξε μια συζήτηση για τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Η Τζο Μαριδάκη άφησε αιχμές για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την παρέα της τονίζοντας πως: «Δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή αυτή η παρέα και εγώ δεν έκανα καμία προσπάθεια να μπω».

Ενοχλημένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου της απάντησε πως: «Έχω κουραστεί να ακούω για μια παρέα. Αφού αυτή η παρέα κάνει κουμάντο γιατί δεν βγήκε κάποιος εκτός αυτής της παρέας και βγήκε ο Απόστολος Ρουβάς; Γιατί κρίνομαι εγώ μονίμως;».

Κατά την έντονη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αιχμές για την Μυριέλλα Κουρεντή η οποία, αρκετοί παίκτες θεωρούν πως κινεί τα νήματα στο Survivor.

«Δεν θα σε σύμφερε σε καμία περίπτωση να έβγαινες υποψήφια στο πλευρό του Κατσαούνη και το έκανες για να σώσεις το δικό σου τομάρι. Είσαι καλύτερη στις κ…μπες ακόμα και από τον Μελισσανίδη» της τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης και εκείνη, εξέφρασε την σιγουριά της πως δεν θα έφευγε εύκολα από το Survivor.

Τότε, το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας και σε έντονο ύφος τους είπε πως τον έχουν κουράσει ενώ άλλη μια φορά αναφέρθηκε σε «προσωπικά συμφέροντα και μεγάλα συμβόλαια».

Ο Απόστολος Ρουβάς, ενοχλημένος από όσα άκουγε απάντησε για πρώτη φορά σε όσα του καταλογίζουν περί υποστήριξης του αδερφού του, Σάκη Ρουβά. «Παραιτήθηκα για να έρθω στο Survivor. Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου. Είμαι ο Απόστολος. Έχω έρθει για τους δικούς μου στόχους και έχω έρθει για μένα» είπε μεταξύ άλλων ο σεφ.