Με ανεβασμένη διάθεση γύρισαν στις παραλίες τους οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε Ομάδας του Survivor οι οποίοι απόλαυσαν ένα μεγάλο πάρτι. Τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στους παίκτες.

«Χθες το πάρτι ήταν υπέροχο, το διασκέδασα όσο δεν πάει» σχολίασε η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Τρομερά, ήταν απίστευτα. Χόρεψα απίστευτα» είπε στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαείδη με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της. Με την ίδια διάθεση, σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου πως: «Περάσαμε καταπληκτικά, δεν σταμάτησα να χορεύω λεπτό. Η Ευρυδίκη τα χόρευε όλα τσιφτετέλια εγώ τα χόρευα όλα latin. Εύχομαι από δω και πέρα να έχουμε τέτοια έπαθλα».

Η Μυριέλλα Κουρεντή ισοφάρισε τον Σπύρο Μαρτίκα

Υποψήφια προς αποχώρηση για 6η φορά βγήκε η Μυριέλλα Κουρεντή. «Χθες βγήκα ξανά υποψήφια προς αποχώρηση. 6η φορά. Ισοφάρισα τον Μαρτίκα. Θεωρώ ότι η επίθεση προέρχεται από το φόβο του. Βλέπουμε ότι ο κύριος κω…τούμπας, ότι ενώ ισχυρίζεται ότι έχει ηρεμήσει, φοβάται ότι θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ξανά. Η κουτοπονηριά Τάκη μου, δεν βοήθησε πολύ κόσμο» σχολίασε η ηθοποιός στην κάμερα του Survivor.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο τόνισε πως: «Συγκινήθηκε η Μυριέλλα με αυτά που είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για εκείνη. Εμείς έχουμε έρθει πολύ κοντά. Γενικά με καταλαβαίνει με τη ματιά. Με ενόχλησαν πολλά λόγια του Τάκη. Δεν ξέρω… Πετάει άδεια για να πιάσει γεμάτα, θεωρώ» ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τόνισε πως: «Δεν έχει δικαίωμα ο Τάκης να λέει τη Μυριέλλα αδύναμη».

Η Σοφιάνα Αβραμάκη δίνοντας τη δική της οπτική για την υποψηφιότητα της Μυριέλλας Κουρεντή τόνισε πως: «Ψηφίστηκε η Μυριέλλα, δικαίως θα πω. Είναι η πιο αδύναμη της ομάδας και γι’ αυτό στα πρώτα ματσαρίσματα θέλουμε να την έχουμε πάντα μέσα».

Θέμα συζήτηση στην Μπλε Ομάδα η υποψηφιότητα της Μυριέλλας Κουρεντή

Ο Τάκης Καραγκούνιας, έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων, στην Μπλε Ομάδα την υποψηφιότητα της Μυριέλλας Κουρεντή αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν θυμάται να έχει φέρει πάνω από μια νίκη ενώ μιλώντας στην κάμερα του Survivor τόνισε πως οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα αν χάσουν την αποψινή ασυλία.

«Αν έχεις δημιουργήσει μια παρέα και με αυτήν την παρέα είσαι δεμένος, δεν μπορείς να ψηφίσεις κάποιον από αυτή την παρέα» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Ο ακατανόητος Σπύρος Μαρτίκας έθεσε θέμα συμβολαίων

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην καλύβα είπε την άποψη του για τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση αλλά οι συμπαίκτες του απόρησαν αφού δεν κατάλαβαν λέξη.

Στην συνέχεια ο παίκτης έθεσε θέμα συμβολαίων τονίζοντας: «Θα πρέπει, μεγαλύτερα συμβόλαια, κάποιων που έμειναν πάνω από 3 μήνες στο παιχνίδι να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους παίκτες. 45χρονών, ο Απόστολος να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του, καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει δύσκολα, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο. Έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει. Είναι ένας σεφ με δική του εκπομπή. Γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μην στηρίξω κάποιον άλλον;» είπε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός του Survivor.

«Το παιχνίδι είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Άρχισαν τα όργανα στην Κόκκινη Ομάδα

Νέοι παίκτες έχουν μπει στο Survivor και ο Γιώργος Κατσαούνης φάνηκε πως ήθελε να κάνει τον καινούργιου Νίκο Αντωνόπουλο να νιώσει άνετα και ευπρόσδεκτος αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Τσακατσούκας θέλησε να παίξει ένα παιχνίδι ιστορικών ερωτήσεων με τον καινούργιο παίκτη και εκείνος απλά αποχώρησε από το σημείο.

«Δεν ήθελα να τον προσβάλω. Γιατί παρεξήγηθηκε;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Αυτό που βλέπω είναι πως προσπαθεί να μου κάνει ερωτήσεις ιστορίας ώστε να βρει ένα λάθος μου και να με εκθέσει» σχολίασε ο Νίκος Αντωνόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Οι επιτυχίες του πάρτι

Στο πάρτι της ένωσης των Τούρκων παικτών του Survivor βρέθηκαν οι Έλληνες παίκτες και όπως φάνηκε τα φλερτ ήταν πολλά.

«Είχα και τις επιτυχίες μου. Δεν ήταν ένας» είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ο οποίος ρώτησε τους παίκτες πώς πέρασαν.

«Μου την έπεσαν και μένα κανά δυο άτομα» παραδέχθηκε με την σειρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.