Στην εκπομπή της Παρασκευής (18/2) «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας δημοσίευμα-κριτική που είχε να κάνει με την παρουσία και τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικο δίπλα της και συγκεκριμένα στο πάνελ της, θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις υπερασπιζόμενη με θέρμη τον συνεργάτη της, αλλά και την επαγγελματική του πορεία που της εμπνέει τον σεβασμό.

«Διάβασα μια κριτική που λίγο με στεναχώρησε αν ο Αντρέας Μικρούτσικος άξιζε να είναι πάνελ. Ο Αντρέας δεν είναι πάνελ, επειδή πολλές φορές το έχω ακούσει, κανείς δεν είναι πάνελ. Ο Ανδρέας είναι ο πρώτος στην εκπομπή, είναι πιο πάνω και από μένα. Έχει τον σεβασμό που πρέπει να έχει ο Ανδρέας, και είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε ως πρώτο σχολιαστή και συνεργάτη μας» είπε.

Ο ίδιος ο Ανδρέας δήλωσε για τον ρόλο του ότι «είναι κάτι που το αποδέχτηκα με χαρά, δεν είναι η ανάγκη μου, είναι ο τρόπος που μου φέρθηκες, που μου φέρθηκαν. Έχει μια αρμονία. Αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει ο δημοσιογράφος, το κατανοώ. Όταν το “ζευγάρι” πάει καλά, τύφλα να έχει ο τρίτος.

Έχω την αίσθηση ότι δεν είμαστε κινητή αντίφαση, υπάρχει συναίνεση.

Έχοντας περάσει τις προσωπικές μου περιπέτειες, η όποια πρόταση μου έγινε ήταν μια πρόκληση να ανταποκριθώ βιολογικά, σωματικά και ιδεολογικά» είπε με τη σειρά του ο Αντρέας Μικρούτσικος.

«Ο Ανδρέας είναι πιο πάνω από εμάς. Μακάρι να μπορούσα μετά από πολλά χρόνια να κάνω αυτό που κάνεις εσύ, να συμβουλεύω και να δίνω το δικό μου στοιχείο. Ο Ανδρέας ήταν επιλογή του Θέμη και του Νίκου (σ.σ. Κοκλώνη)» κατέληξε η παρουσιάστρια με κάθετο ύφος και τόνο στη φωνή της.