Οι «Άγριες Μέλισσες» καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό με τις συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας. Και ενώ, τα επεισόδια της σειράς του Ant1, τα οποία προβληθούν την επόμενη εβδομάδα αναμένονται γεμάτα ανατροπές, φαίνεται πως οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν πολλούς… κρυμμένους άσσους στο μανίκι για τη ροή της ιστορίας.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο τηλεοπτικός παπά-Γρηγόρης των Άγριων Μελισσών, το πρωί της Παρασκευής (18/02) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του Ant1 αλλά και στον χαρακτήρα που υποδύεται σε αυτή.

Κωστής Σαββιδάκης: Τα χαμηλότερα νούμερα των "Άγριων Μελισσών" και ο ανταγωνισμός

«Όταν ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες πριν δύο, δυόμιση χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός και πολύ καλά σίριαλ για να μπορέσει να κρατήσουν τον κόσμο μέσα και να κάνουν νούμερα. Μετά τις Μέλισσες όλοι είδαμε ότι βγήκαν αρκετά σίριαλ με πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ ωραίους ηθοποιούς οπότε είναι λογικό να μοιραστεί η πίτα. Η πίτα είναι για να μοιράζεται» ανέφερε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός τόνισε πως: «Θα ήθελα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες και για τέταρτη και για πέμπτη σεζόν. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν απίστευτο υλικό στο μυαλό τους, υπάρχουν ιστορίες να απλωθούν και να έχουν υλικό για άλλα πέντε, έξι, επτά χρόνια».

Το μέλλον του παπά – Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες

«Για τον παπά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και όχι μόνο για τον παπά, για σχεδόν όλο το Διαφάνι έρχονται  πολλά από τον Ακύλα. Αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα δεν ήταν τίποτα. Ο παπάς θα έχει πολύ δύσκολες μέρες! Δεν ξέρω αν θα ζήσει… Θα δείξει…» τόνισε ο Κωστής Σαββιδάκης.