Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε δηλώσει παλιότερα ότι είχε συχνά προτάσεις ώστε να συμμετάσχει αλλά δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να πει το «ναι». Τη φετινή σεζόν, όμως, αυτό άλλαξε, αφού ο ηθοποιός πήρε μέρος στο Survivor. Και μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως τελικά είπε το «ναι».

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/02), ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και εξήγησε τους «λόγους» που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να πει το «ναι» στο Survivor.

«Να θυμίσω ότι έχουμε κορονοϊό, η κατάσταση είναι χάλια, οι δουλειές είναι περιορισμένες, τα θέατρα κλείνουν συνέχεια. Πας να κάνεις μια παράσταση και ξαφνικά ακυρώνεται. Σίγουρα είναι το οικονομικό κομμάτι αλλά και ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω όλο αυτό το έργο, το ακτιβιστικό που κάνουμε. Το βρήκα ως έναν δίαυλο επικοινωνίας», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση»

«Το δύσκολο είναι να πάρεις μια απόφαση που έλεγες ότι δεν θα κάνεις. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω και αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο ριάλιτι της όλης υπόθεσης. Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια» τόνισε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό ότι θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στο παιχνίδι. Ήξερα πολύ καλά τις δηλώσεις μου και ήταν δύσκολο να αποχωρήσω. Κάποιοι δημιούργησαν ένα κλίμα. Δεν έβλεπα το Survivor αλλά ήξερα τι θα αντιμετωπίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.