Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 έκρυβε, στο επεισόδιο της Τετάρτης (05/01) και πλάκες και τρολαρίσματα και εντάσεις, αλλά και μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Ενώ ξεκίνησε με το απίστευτο τρολάρισμα του Γιώργου Λιανού για το «ειδύλλιο» ΜυριέλλαςΓιώργου, στο οποίο κανόνισε και την κουμπαριά, με τον Βαλάντη να θέτει υποψηφιότητα, την ηθοποιό να κοκκινίζει από ντροπή και τον «γαμπρό» λιγομίλητο, αλλά αυτός είχε πετάξει νωρίτερα την ομολογία του: «Ξεχνάω πείνα και δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα», ξαφνικά ήρθε η… παγωμάρα στο πλατό.

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο λίγο πριν ανακοινώσει ποιος αποχωρεί από το Survivor 5.

Όταν επέστρεψε ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το παιχνίδι για οικογενειακούς του λόγους και έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγει ούτε ο Βάλαντης, ούτε η Μυριέλλα, ούτε η Ευρυδίκη.

Ο Γιώργος Λιανός όμως εξήγησε τι θα γίνει με την ψηφοφορία και τους τρεις υποψήφιους.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ’ την ομάδα των Διασήμων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες, αφού έχουμε αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία.

Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και ως υποψήφιοι.

Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες» είπε.

Έχασε επίτηδες ο Βαλάντης;

Νωρίτερα τώρα ο Βαλάντης έστρεψε τις κάμερες πάνω του και στον αγώνα επάθλου, στο οποίο οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές με σκορ 10-5, με τον τραγουδιστή να μην καταφέρνει να σκοράρει για την ομάδα του, εγείροντας, ωστόσο, υποψίες από το παίξιμό του πως έχασε σκόπιμα στους κρίκους.

Για την ακρίβεια μέχρι και ο Γιώργος Λιανός ακούστηκε να λέει ότι ειδικά στην τελευταία αγωνιστική κόντρα με τον Τσακατσούκα έκανε πολύ κακές βολές… δίνοντας τις φακές στους Μαχητές.

Χλευασμός επικράτησε στο Twitter, με την απόδοσή του

«Ανακατώστρα» ο Βαλάντης στο συμβούλιο

Αλλά και την ώρα του συμβουλίου και μετά τις… κουμπαριές με τη Μυριέλλα και τον Γιώργο, ο Βαλάντης φρόντισε να ανακατώσει την ομάδα του.

Στο κιου που προηγήθηκε είπε ότι θα προτείνει στους συμπαίκτες του να βγάλουν στον τάκο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα διότι δεν είναι καλός ούτε στα αγωνίσματα ούτε στην καλύβα και έβαλε μπροστά το σχέδιό του, να αποδομήσει τον Λάμπρο στο συμβούλιο.

Έτσι ξεκίνησε να λέει ότι ο συμπαίκτης του δεν κάνει αρκετές δουλειές και για την ακρίβεια ότι κάνει τις λιγότερες και τις αποφεύγει και επιβαρύνεται ο ίδιος.

Ζήτησε μάλιστα στήριξη από τον Θανάση Βισκαδουράκη που πήρε συγκαλυμμένα το μέρος του.

Βρήκε όμως απέναντί του την υπόλοιπη ομάδα ειδικά τη Μυριέλλα που είναι φίλη του Λάμπρου.

Ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να πει τη γνώμη του και το «πλήρωσε» καθώς ο Βαλάντης του είπε ότι από τη στιγμή που δεν παρακολουθεί ποιος κάνει τι στην καλύβα δεν δικαιούται να έχει άποψη!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την άλλη το έριξε στην κωμωδία, του είπε ότι θα μαρκάρει τα ξύλα του με το μονόγραμμά του και έτσι ειρωνεύτηκε τον Βαλάντη που είχε έτοιμη τη φαρμακερή ατάκα «Τον παππού σου δεν τον φτάνεις σε ηθοοποιία»!

Στη συνέχεια ο Βαλάντης δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει… από την ομάδα του -όχι από το παιχνίδι- διότι δεν μπορεί τα παραμύθια.