Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και φάνηκε έξαλλη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς, όπως είπε, της μεταφέρθηκε από την Μυριέλα Κουρεντή πως είπε κάποια άσχημα πράγματα για εκείνη.

«Ας ξεκινήσω με κάποια πράγματα που δεν τα έχω πει εδώ και καιρό. Κρατιέμαι και κρατιέμαι. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα με τη Βρισηίδα, πριν μπούμε στο Survivor, τη μέρα που μείναμε στο ξενοδοχείοήταν μαζί στο δωμάτιο. Η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα για μένα πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ καν να τα πω τηλεοπτικά. Αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιόν κάποιου, να μην κάνω την κάκια ή οτιδήποτε. Αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα την υποκρισία και το ψέμα που είναι η συγκεκριμένη. Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για την σχέση μου και το ποιόν μου» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor.

Τι ειπώθηκε στο ξενοδοχείο

Στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης (08/02), ο Νίκος Παρτσώλης μετέφερε τις πληροφορίες του σχετικά με το τι ειπώθηκε στο ξενοδοχείο Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Βρισηίδα Ανδριώτου φέρεται να είπε στην Μυριέλλα για τη Ναυσικά: «Τι δουλειά έχει εδώ μέσα μια π… πολυτελείας στο Survivor. Εγώ ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει με το σπαθί μου και όχι με το […] μου».