Ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό».

«Με τον Πυγμαλίωνα και με τον Σωτήρη η συνεργασία ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικά δημιουργική», είπε για την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως: «Το “άνθηση της μυθοπλασίας” είναι σχετικό. Υπάρχουν πολλές σειρές και εμείς το ταυτίζουμε με την άνθηση. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλά πράγματα».

Γιάννης Μπέζος: Έχω αποφασίσει του χρόνου να μην είμαι στην τηλεόραση

Στην συνέχεια ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε πως έχει αποφασίσει να μην είναι την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση. «Δεν ξέρω αν τα “Ξένα Χέρια” θα πάνε δεύτερη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα είμαι. Έχω αποφασίσει του χρόνου να μην εργαστώ στη μυθοπλασία, δηλαδή να μην είμαι άλλη μια χρονιά στην τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον για μένα πια, να είμαι κάθε χρόνο. Τώρα έχω τέσσερα χρόνια απανωτά που είμαι στην τηλεόραση. Έχω και κάποια θεατρικά σχέδια στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να τα συνδυάσω. Το θέατρο δεν κινδυνεύει από τον κορονοϊό, κινδυνεύει από τον εαυτό του. Δεν είναι αντίπαλος μας ο κορονοϊός. Επειδή μας αρέσει πάρα πολύ η γκρίνια, φταίνε όλα τ’ άλλα εκτός από αυτό που κάνουμε εμείς. Εγώ είμαι υπέρ της αυτοκριτικής και θα έλεγα ότι επειδή ο κορονοϊός θα περάσει, μετά δεν θα έχουμε δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε κάτι επί της ουσίας» είπε ο Γιάννης Μπέζος.