Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την κόντρα με το Open μέσω της συχνότητας του Ant1. Η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του αποτέλεσε ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα πάνελ των πρωινών εκπομπών. Η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα έγινε στις 08/11/2021 και οι συντελεστές της εκπομπής ήταν ιδιαίτερα «ανεβασμένοι» καθώς τότε τίποτα δεν προμήνυε την κρίση που περνούσαν λίγο καιρό αργότερα, όταν και ξέσπασε το θέμα με την υπόθεση του συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όταν το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι καταγγελίες σχετικά με τα βίντεο τα οποία αναρτούσε ο παρουσιαστής σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου εν αγνοία των συντρόφων του, «έσκασε», οι φήμες ήθελαν το «Ράδιο Αρβύλα» να «κόβεται».

Ο Ant1 έδειξε την στήριξη του στον Αντώνη Κανάκη, στον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση ενώ καταδίκασε τις καταγγελίες περί revenge porn. Ο Αντώνης Κανάκης μέσω του τηλεοπτικού αέρα ξεκαθάρισε πως το Ράδιο Αρβύλα δεν «κόβεται».

Οι φήμες τότε έσβησαν όμως τώρα ξανά φούντωσαν και θέλουν τους Ράδιο Αρβύλα να βρίσκονται εκτός Ant1 ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» το οποίο επιστρέφει.

Συγκεκριμένα, οι «γλώσσες» αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «τρώει» τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα.

Ωστόσο, αυτό που ισχύει είναι πως ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα είχαν συμφωνήσει εξ’ αρχής με τον Ant1 η εκπομπή να φτάσει μέχρι τα μέσα του Απριλίου και να ρίξει αυλαία λίγο πριν το Πάσχα. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που το συνηθίζει ο Αντώνης Κανάκης, δηλαδή να κάνει πρεμιέρα πιο αργά από τους υπόλοιπους και να ρίχνει αυλαία πιο νωρίς.

Τι ισχύει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον «Εκατομμυριούχο»

Πολλές φορές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει εκφράσει την επιθυμία του να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» όταν αυτό επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1. Ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει όμως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα καθώς ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα και ειδικά σε τόσο μεγάλες παραγωγές έχει δημιουργήσει προβλήματα. Τα γυρίσματα για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και ανάλογα με το πόσα επεισόδια θα γυριστούν θα αποφασιστεί, αν μετά το φινάλε τον Ράδιο Αρβύλα, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση, αυτή ή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.