«Τα έλεγα χρόνια για τον Γιώργο, τα τόσο ωραία πράγματα», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης και πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος για τον Γιώργο. Πάντα πίστευα στο ταλέντο του».

Για την εκπομπή «The 2Night Show», όπου προστέθηκε και τρίτη μέρα προβολής (πλέον θα προβάλλεται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναρωτήθηκε: «Τι πιο τιμητικό ένα κανάλι να σου προτείνει να μεγαλώσεις την εκπομπή;»

Σε ερώτηση αν θα είναι στην κριτική επιτροπή της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πως: «Δεν έχουμε μιλήσει. Δεν ξέρω. Έχουμε μιλήσει. Είπα ότι είναι ωραίο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Θα ήθελα πολύ τη Μαρία Μπεκατώρου, με όλους συνεργάζομαι καλά».

Στην ερώτηση αν θα παρουσιάσει την επόμενη χρονιά το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομυριούχος», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πως: «Τον αγαπώ πολύ. Μακάρι να επιστρέψει ο Εκατομμυριούχος στην ελληνική τηλεόραση με τον τρόπο που τον φαντάζομαι εγώ».