Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα βγήκαν για άλλη μια φορά στον «αέρα» του Anrt1 ανατρέποντας τις φήμες που ήθελαν την εκπομπή να μην βγαίνει ξανά στην σκιά της καταγγελίας περί revenge porn με την οποία είναι αντιμέτωπος ο πρώην συνεργάτης τους, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν το «κλείσιμο» της εκπομπής αναφέρθηκε στο μέλλον του Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση του Αντώνη Κανάκη σε όσους ανέφεραν το «κόψιμο» της είναι κοντά, ήταν ξεκάθαρο.

«Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται πως θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ότι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε. Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν. Όμως είμαστε άνθρωποι κι αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας. όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας. Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται» είπε ο Αντώνης Κανάκης και έκλεισε το θέμα.