Το όνομα του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων έπειτα από την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας από πρώην σύντροφό του η οποία του έκανε μήνυση καταγγέλλοντας πως εκείνος δημοσιοποίησε προσωπικά τους βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου σε site ερωτικού περιεχομένου.

Μόλις η καταγγελία έγινε γνωστή, ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα του Ant1, ανακοίνωσε την οριστική απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και το Βινύλιο υπογραμμίζοντας πως λήγει η συνεργασία του μαζί τους. Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για το θυμό που νιώθει για τον άλλοτε καλό του φίλο και συνεργάτη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βγει στον «αέρα» το Ράδιο Αρβύλα

«Ράδιο Αρβύλα»: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης - «Η θλίψη είναι μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό»

Και ενώ, οι εξελίξεις γύρω από το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου «τρέχουν», παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βγει στον «αέρα», το βράδυ της Τρίτης (14/12) το Ράδιο Αρβύλα. Ο λόγος αφορά στη ψυχολογία των συντελεστών αφού το Ράδιο Αρβύλα είναι μια σατυρική εκπομπή η οποία βασίζεται στο χιούμορ που κάνουν μεταξύ τους οι παρουσιαστές.

Εφόσον, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θεωρήσουν πως μπορούν να κάνουν σάτιρα εν μέσω της «καταιγίδας» που έχει ξεσπάσει για τον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο, τότε θα βγει στον «αέρα» το Ράδιο Αρβύλα.

Σε περίπτωση που τόσο ο Αντώνης Κανάκης, όσο και οι συνεργάτες του αποφασίσουν πως είναι καλύτερα να μην ξαναβγούν στον «αέρα» τότε θα υπάρξει αλλαγή προγράμματος από τον Ant1 για το διάστημα 20:00-21:00 που μένει κενός ο τηλεοπτικός χρόνος.

Στο τελευταίο αυτό ενδεχόμενο, οι Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο θα κάνουν την χριστουγεννιάτικη τους… παύση για να ξεκουραστούν, να ανασυγκροτηθούν και να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για το μέλλον της εκπομπής.

Ο Ant1 αφαίρεσε από το site το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Ant1, μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη πως απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλου έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας πως ο σταθμός «διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα» ενώ επαίνεσε τα γρήγορα αντανακλαστικά του παρουσιαστή.

Μετά από αυτό, ο Ant1 αφαίρεσε από το επίσημο site του, στην περιγραφή της εκπομπής το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Χαρακτηριστικά, πλέον, στην περιγραφή της εκπομπής αναφέρει:

«Είναι άμεσοι.
Είναι καυστικοί.
Είναι αυθόρμητοι.
Είναι αντιδραστικοί.
Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!

Το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!»