Η Κέλλυ σίγουρα δεν το βάζει κάτω. Η φιλόδοξη μάγειρας θέλει να μπει στο MasterChef γι’ αυτό κι έχει δηλώσει τέσσερις φορές συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η φετινή της συμμετοχή ήταν η τέταρτη ωστόσο ήταν μόλις η δεύτερη που εμφανιζόταν στους δέκτες των τηλεθεατών.

Η παίκτρια, στην προηγούμενη της εμφάνιση στο MasterChef είχε εμφανιστεί με ξανθά μαλλιά κάτι που θυμόταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μου!» είπε η παίκτρια στους κριτές όταν εμφανίστηκε μπροστά τους και στην συνέχεια κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του MasterChef είπε πως: «Μου κάνει εντύπωση πως ενώ αλλάζω μαλλιά και look με αναγνωρίζουν και με θυμούνται άγνωστοι άνθρωποι στο δρόμο και στα μαγαζιά».

Η Κέλλυ ετοίμασε το πιάτο της το οποίο πίστευε πάρα πολύ όμως δεν ενθουσίασε τους κριτές καθώς εντόπισαν αστοχίες σε αυτό.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι και φέτος εδώ. Είσαι πεισματάρα και πάρα πολύ καλά κάνεις. Βλέπω την εξέλιξη. Εδώ βλέπω μια Κέλλυ που έχει προσπαθήσει» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλά δεν της έδωσε το πολυπόθητο «ναι» καθώς όπως είπε: «Δεν είμαστε ακόμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σου κάνει η απάντηση μου;».

«Είχα πιο μεγάλα όνειρα γι’ αυτό το πιάτο» σχολίασε η Κέλλυ.

«Το πιάτο δεν είναι αρκετό» της απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η παίκτρια δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και τόνισε στην κάμερα της παραγωγής πως: «Το μάτι πιστεύω ότι ήταν αυτό που με έκανε φέτος να μην προχωρήσω».