Αποκαλύψεις έκανε την Παρασκευή (31/12) η Κατερίνα Καινούργιου στο εορταστικό επεισόδιο της «Super Κατερίνας» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, είπε σε έναν από τους συνεργάτες της εκπομπής της ότι όταν της τον πρότεινε ο Θέμης Μάλλης για το πάνελ εκείνη δεν τον ήθελε καθόλου αρχικά στο σχήμα της, γιατί πίστευε ότι δεν ταιριάζουν τηλεοπτικά.

Ποιος ήταν αυτός; Ο Γιάννης Πουλόπουλος! Τι ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για το εν λόγω θέμα.

«Μου λέει ο Θέμης (σ.σ. ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη, τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της) και επέμενε ο Θέμης ότι “θέλω πολύ τον Πουλόπουλο στην εκπομπή” και του λέω “Δεν τον θέλω, έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου για το τί είναι ο Γιάννης, τον συμπαθώ, αλλά δεν τον θέλω στην εκπομπή”. Μου λέει επιμένοντας ο Θέμης, “κοίταξε ο Πουλόπουλος είναι και γουρλής και δουλευταράς”.

“Το ξέρω ότι είναι δουλευταράς αλλά δεν τον θέλω, κάτι δεν μου κάνει, νομίζω ότι δεν ταιριάζουν οι χημείες μας” του απάντησα. “Σε πληροφορώ σε 3 μήνες θα γίνει ο αγαπημένος σου” μου είπε επιμένοντας και άλλο ο Θέμης. Και έτσι έγινε, και λέω τώρα όταν το σκέφτομαι: “χαζή, καλύτερα να ακούς ανθρώπους με εμπειρία. Πόσο δίκιο είχε. Γιατί Γιάννη, δεν νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω χωρίς εσένα τώρα”».

Εκείνη την ώρα η παρουσιάστρια στράφηκε στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου, την άλλη δημοσιογράφο που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της:

«Συγνώμη Χρίσλα, σε σένα όταν είπε ο Θέμης, είπα με την μία “ναι”, το ξέρεις» της είπε και η δημοσιογράφος με τη σειρά της αποκάλυψε: «Να πούμε στον Θέμη ένα άλλο μυστικό, ότι πριν με πάρει εκείνος τηλέφωνο, είχαμε μιλήσει μόνες μας».

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε από την μεριά του ότι «καλοθελητές» του είχαν μεταφέρει πως ο Κατερίνα Καινούργιου δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του και παραδέχτηκε ότι είχε ενδοιασμούς να δεχτεί την πρόταση, αλλά ο Θέμης ήταν εκείνος που τον έπεισε.

«Είμαι σίγουρη ότι οι… καλοθελητές θα σου τα φούσκωναν», του είπε η παρουσιάστρια για να λάβει την απάντηση από τον δημοσιογράφο «άμα σου πω τί μου είχαν πει», με την Χρίσλα να προσθέτει: «Συνήθως οι “καλοθελητές” είναι αυτοί που θέλουν τη θέση» και όλο το πάνελ να συμφωνεί μαζί της.