Η Ρούλα Κορομηλά, τοποθετήθηκε μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter για την είδηση σχετικά με το ορφανοτροφείο–κολαστήριο στην Αθήνα και την ανατριχίλα που προκαλούν οι καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, υπήρξαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ αγοριών ηλικίας από 7 μέχρι 11 ετών μπροστά σε εργαζομένους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έθιξε στο ποστάρισμά της το θέμα της υιοθεσίας αλλά και της γραφειοκρατίας που επικρατεί στη χώρα μας πίσω από μια υιοθεσία.

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή. Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο Twitter.

Δείτε την δημοσίευση της Ρούλας Κορομηλά:

Η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας περί υιοθεσίας μιλάει επί προσωπικού. Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε εξομολογηθεί στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για την διπλή προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί, χωρίς αποτέλεσμα.

Τι είχε δηλώσει τότε:

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί. Δεν τα κατάφερα. Υπήρχε μια οικογένεια που δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου και εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι ήθελε να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε και εξαφανίστηκε. Δεν τη βρήκαμε. Είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά» είχε τονίσει τότε και πρόσθεσε:

«Γνώρισα ένα παιδάκι 16 μηνών, πήγαινα καθημερινά στο ίδρυμα και το φρόντιζα. Το είχα πάρει και τις γιορτές στο σπίτι. Του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις διαδικασίες να το υιοθετήσω. Μετά από κάποια ηλικία, δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 18 μηνών. Με πόνεσε πολύ γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Δεν θα το ξεπεράσω. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω. Ζήτησα να το βαφτίσω όταν το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, αλλά δεν έγινε. Έχω μια δραματική εμπειρία, την οποία θεωρώ ότι δεν θα την ξεπεράσω».