Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε την Πέμπτη (23/12) στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε πρώτα στον γάμο του και μετά στην οικογενειακή του ζωή, στην καθημερινότητα της οποίας συμβάλλει, όπως αποκάλυψε χωρίς καθόλου δισταγμό και φόβο, με κάθε τρόπο, κάνοντας και τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να βοηθάει τη σύζυγό του.

Τι δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης:

«Το καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός, θα κλείσω 10 χρόνια έγγαμου βίου. Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με διαφορετικά συναισθήματα, αλλιώς ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο όταν τον γνωρίζεις, αλλιώς όταν τον γνωρίζεις καλύτερα, αλλιώς όταν αποκτάς παιδιά μαζί του. Θεωρώ ότι και ο έρωτας και η αγάπη είναι ένα συναίσθημα, μια κατάσταση, η οποία οικοδομείται», είπε αρχικά και στο ερώτημα με ποιο τρόπο συνεισφέρει στις καθημερινές δυσκολίες και απαιτήσεις ενός νοικοκυριού, δήλωσε το αυτονόητο στη σύγχρονη ζωή για εκείνον και για έναν άνδρα, σύζυγο και πατέρα.

Ναι, λοιπόν, ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι του: «Κάνω όλες τις δουλειές γιατί μου αρέσει να βοηθάω, αλλά δεν μου αρέσει που τις κάνω. Δηλαδή, αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου και το κάνω τελευταία αναγκαστικά είναι να βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και να τα απλώνω. Δεν μου αρέσει γιατί σκύβω και πονάει η μέση μου, έπειτα κρυώνω πάρα πολύ όταν βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και τα απλώνω» τόνισε και συνέχισε την… εξομολόγησή του στην κάμερα:

«Υπάρχει τώρα άνδρας που δεν κάνει πια δουλειές; Εντάξει, αν λείπει όλη μέρα από το σπίτι και έρχεται το βράδυ και κοιτάει μόνο το κρεβάτι του, να το καταλάβω. Αλλά δεν νομίζω τώρα ότι υπάρχει άνδρας πια που δεν βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανδρών θέλει να προσφέρει. Πάνε οι γάιδαροι, οι γάιδαροι ήταν παλιά», ανέφερε με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο και χωρίς να κρύβει τα λόγια του ο Νίκος Αναδιώτης.