Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/12) της «Φάρμας» ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να δίνει οδηγίες στους παίκτες της νικητήριας ομάδας της προηγούμενης δοκιμασίας, για το ότι ακολουθούσε το quiz, με ερωτήσεις από το βιβλίο της «Φάρμας», από το οποίο θα έβγαινε και ο νικητής που θα κέρδιζε και την ασυλία της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια του Quiz της Φάρμας, οι ερωτήσεις, αλλά και οι «απαιτήσεις» υπήρξαν ιδιαίτερες, με κυριότερες εκείνες της Μαίρης Μηλιαρέση, όπου χάρισε στους τηλεθεατές μια απίθανη ηπεριγραφή για το τι θα ήθελε στην πραγματικότητα να κερδίσει σαν έπαθλο, αν θα ήταν εκείνη η νικήτρια της συγκεκριμένης δοκιμασίας.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση ζήτησε ένα σουβλάκι με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πίτα ολικής άλεσης, μουστάρδα και μαρούλι και το είπε με τέτοιον τρόπο, που έκανε τους άλλους να το ονειρευτούν κιόλας. Μάλιστα η ίδια ζήτησε το σουβλάκι της να είναι «δίκανο», αφήνοντας άφωνο τον Σάκη Τανιμανίδη, που δεν είχε ιδέα για το σημαίνει το «δίκανο πιτόγυρο».

Όσο για το ποιος κέρδισε την ασυλία αυτός ήταν ο Νεόφυτος και μαζί με τον αρχηγό Παναγιώτη γλίτωσαν από τη φάση της μονομαχίας για αποχώρηση.

Ο πρώτος μονομάχος

Και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον νικητή της ασυλίας ήταν η ώρα για την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου για αυτή την εβδομάδα στη «Φάρμα» και το βάρος της απόφασης έπεσε πάνω στον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Είπε όμως πως η μαύρη πέτρα για αυτόν είναι κάτι παραπάνω, ένα ασημένιο μετάλλιο και αυτός που θα την έπαιρνε έπρεπε να τη δει σαν δώρο.

Κάνοντας τον γύρο του τραπεζιού στο τέλος την έδωσε στη Νίκη.

«Είμαι βέβαιος πως θα φέρει το χρυσό μετάλλιο και είμαι σίγουρος ότι θα βάλει κάτω άνδρα και γυναίκα και σε παρακαλώ να έρθεις να μου πεις στο τέλος “ευχαριστώ”» της είπε.

Κι εκείνη στο κιου παραδέχτηκε πως νιώθει σαν να πρέπει να του πει «ευχαριστώ», αφού ήθελε καιρό να παλέψει στην αρένα.