«Αποφάσισα να κάνουμε αυτό το ταξίδι οι τέσσερις μας στη Ρόδο το οποίο θα είναι καθοριστικό για να μπορέσω να καταλάβω, συναισθηματικά με ποια από αυτές θα μπορέσω να πορευτώ» τόνιζε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του Bachelor.

Αθηνά New York, Άννα και Γιώτα ταξίδεψαν στον ημιτελικό της Πέμπτης (16/12) στη Ρόδο και καθεμία τους θα είχε την ευκαιρία να ανοίξει την καρδιά της… και τα χαρτιά της στον Αλέξη, σε ένα τελευταίο ραντεβού.

Τα κορίτσια αρκετά ενθουσιασμένες μπήκαν στο βανάκι ώστε να τους μεταφέρει στη Ρόδο. Αυτό που έκανε όμως εντύπωση ήταν πως η Αθηνά NY με το που έφτασε στο ξενοδοχείο ζήτησε…φέτα.

Η Γιώτα, η Άννα αλλά και η κοπέλα στη ρεσεψιόν έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς καμία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε.

Στην συνέχεια ξέσπασαν όλες σε γέλια.

Και ενώ η μέρα προχωρούσε, η Αθηνά New York και η Γιώτα έπιασαν ψιλή κουβέντα στην πισίνα ανταλλάσσοντας… φιλοφρονήσεις και υπολογίζοντας ποια από τις δυο είναι πιο ερωτευμένη από την άλλη με τον Αλέξη Παππά. Οι παίκτριες ανησύχησαν πως ο Αλέξης Παππάς έχει έρθει πολύ κοντά με την Άννα και επειδή η παίκτρια έλειπε ώρες, άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες και να κρυφακούν.

Μια άνασα από τον μεγάλο τελικό και ο Bachelor, Αλέξης Παππάς, έδωσε μόνο δύο τριαντάφυλλα στον ημιτελικό του reality της αγάπης, αφήνοντας εκτός μία από τις τρεις κοπέλες που είχαν ταξιδέψει στο νησί της Ρόδου.

Ο Αλέξης πέρασε μία ολόκληρη μέρα ξεχωριστά με τη Γιώτα, την Άννα και την Αθηνά NY και στο τέλος των ραντεβού, ζήτησε από εκείνες να βρεθούν αν το επιθυμούν στον χώρο του για να περάσουν τη νύχτα μαζί.

Μόνο η Γιώτα ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε το κλειδί του δωματίου του, ωστόσο ούτε εκείνη έμεινε μαζί του, παρά πέρασε λίγο ακόμα χρόνο στο πλευρό του και αποχώρησε για το δωμάτιό της.

Ο Αλέξης κάλεσε σε ceremony τα τρία κορίτσια για να ανακοινώσει την απόφασή του. Μια απόφαση, που όπως είπε και φάνηκε, ήταν εξαιρετικά δύσκολη για εκείνον.

Το πρώτο τριαντάφυλλο πήρε η Άννα, ενώ το δεύτερο το πήρε η Αθηνά.

Η Γιώτα ήταν εκείνη που τελικά δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού εργένη και αποχώρησε. Η μελαχρινή κοπέλα έβγαλε το βραχιόλι και το κολιέ που της είχε κάνει δώρο και του τα έδωσε στο χέρι.

«Τελικά κατάλαβα ότι ανυπόμονος ήσουν εσύ, όχι εγώ. Αν έβλεπες την άφιξή μου το βράδυ σαν μια όμορφη ταινία θα καταλάβαινες ότι δεν έπρεπε να χειροκροτήσεις. Έπαιξες κι έχασες», του είπε κι εκείνος της ζήτησε να κρατήσει τα δώρα που της έκανε. Εκείνη αρνήθηκε, του γύρισε την πλάτη κι έφυγε.

«Δεν περίμενα η Γιώτα να αντιδράσει έτσι. Αυτά είναι κοσμήματα που της τα έδωσα με την καρδιά μου. Τα δώρα δεν επιστρέφονται», είπε ο Αλέξης πικραμένος.