Για ακόμα ένα βράδυ Σαββάτου το J2US πρωταγωνίστησε στο πρόγραμμα του Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Το μουσικό τάλεντ σόου θέλησε και πάλι να κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με την Μαρία Μπακοδήμου, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή.

Τα εναπομείναντα ζευγάρια έδωσαν και σε αυτό το live τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο να κερδίσουν την παραμονή τους. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής βρέθηκαν οι James Καφετζής και Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ στο τέλος του πίνακα οι Μαρίνα Πατούλη και Στέλιος Διουσίου.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, ωστόσο, κάποιοι θα έπρεπε να αποχωρήσουν οριστικά από το J2US καθώς συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στον συμψηφισμό των βαθμών των κριτών και του κοινού.

Και ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε, φυσικά, να προχωρήσει στην σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του σόου, στο J2US δεν θα διαγωνιστούν ξανά η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Σταν! «Ανάσταση» αναφώνησε με χιούμορ η κα. Μεϊμαρίδη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.