Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου το πρωί της Πέμπτης (25/11) και ρωτήθηκε για τον συνάδελφό του, Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» μετά τη θέσπιση των νέων μέτρων της Κυβέρνησης τα οποία μεταξύ άλλων απαγορεύουν στους ανεμβολίαστους να μπαίνουν στα θέατρα.

«Ο Άρης Σερβετάλης προφανώς έδωσε την απάντησή του ο ίδιος. Προφανώς είχε ειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. Εγώ καταλαβαίνω πολλούς ηθοποιούς που θα μείνουν χωρίς δουλειά για το επόμενο διάστημα, αλλά από την άλλη θα έπρεπε να είχε γίνει ένας προγραμματισμός εφόσον ο Άρης δεν μπορεί να μπορεί κάποιος άλλος» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα είναι στο «Νησί 2»

Το «Νησί 2» βρίσκεται μια ανάσα πριν ξεκινήσει γυρίσματα και ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day» πως η Βικτόρια Χίσλοπ τον προσέγγισε για να συμμετάσχει στην σειρά και πως με χαρά δέχθηκε να είναι στο δεύτερο κύκλο.

«Μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα γυρίσματα, πότε θα μπορώ, πού θα είναι. Είμαι θετικός, τη Βικτόρια την αγαπώ. Αν είναι να γίνει, θα είμαι μέσα» υπογράμμισε. Ο Γιάννης Στάνκογλου συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο της σειράς «Το Νησί» όπου και υποδύθηκε τον Ανδρέα Βανδουλάκη που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Άννα, την οποία όμως στη συνέχεια σκότωσε και φυλακίστηκε γι’ αυτό.