Καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησαν μεταξύ άλλων για τον γάμο τους, το παιδί τους και τη σχέση που έχουν χτίσει αυτά τα χρόνια.

«Με συγκινεί η γυναίκα μου… Είναι η αγάπη κι η λατρεία που τής έχω. Θέλω να είναι καλά και μου δημιουργεί συναισθήματα. Δεν είναι κακό και το λατρεύω να συμβαίνει. Θυμάμαι όταν γεννήθηκε ο Χάρης και τους έβλεπα να κοιμούνται δίπλα μου, έκλαιγα. ήταν τόσο ωραία, όμορφη και ζεστή στιγμή… Δεν θέλω να κρατάμε πράγματα, μόνο να δίνουμε. Λατρεύω να παίρνω αγκαλιά τον γιο μου και να τον φιλάω» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Με συγκινεί ότι είναι παρών κι εκεί για εμάς. Πάντα θα σκεφτεί εμάς και μετά εκείνον. Δεν έχω δει πολλούς ανθρώπους που να τρέχουν τόσο πολύ και να τους νοιάζουν τόσο οι άλλοι και μετά ο εαυτός τους. Έχουμε διαφορετικές ευαισθησίες» συμπλήρωσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μάλιστα, που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Αντιγόνη.

«Μου είχε πει ότι αν μου κάνεις πρόταση γάμου, δε θα ήθελα να την κάνεις μπροστά σε κόσμο…Και την έκανα μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα σινεμά. Το οργανώσαμε μαζί με τον κουμπάρο μου. Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου έδειχνε την πορεία μας από την αρχή που γνωριστήκαμε.

Είχε συνεντεύξεις ανθρώπων δικών μας, φωτογραφικό υλικό, ήταν υπερπαραγωγή. Το βίντεο στο τέλος κατέληγε με ένα ρεαλιστικό ρυθμό, να δείχνει την πορεία μου από το θέατρο γιατί εκείνη την ώρα που η Αντιγόνη με περίμενε στο σινεμά και έβλεπε αυτό το βίντεο.

Όταν το βίντεο τελείωσε, άνοιξα την πόρτα, γονάτισα και της έκανα πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.