Μόνο ρομαντισμό και αγαπησιάρικη διάθεση δεν είχε το επεισόδιο της Τετάρτης (20/10) στο The Bachelor 2. Ακόμη και στο ιδιωτικό ραντεβού που είχε η Μαρία με τον Αλέξη Παππά, οι φιλοσοφικές απορίες της παίκτριας «αποτελείωσαν» τον Αλέξη.

Η παίκτρια προσπάθησε να τον εντυπωσιάσει και να… πρωτοτυπήσει μιλώντας αρχικά για την ευαισθητοποίησή της για το περιβάλλον, την τρύπα του όζοντος, αλλά και το ενδιαφέρον της για την διεθνή επικαιρότητα δίνοντας για παράδειγμα στο τελευταίο τον… χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η Μαρία είπε στον Αλέξη πως της αρέσουν τα αρχαία αγάλματα, τα μουσεία εδώ στην Ελλάδα, αλλά και τα αρχαία… ερείπια!

«Εγώ λόγια δεν μπορώ να βρω για να σχολιάσω όσα μου λέει η Μαρία» δήλωσε στην προσωπική του συνέντευξη ο «Εργένης», ο οποίος πρέπει εκτός από άλαλος να έμεινε και… κουφός ύστερα από εκείνο το «είμαι πολυεπίπεδη κοπέλα» που του είπε η υποψήφια νύφη.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Νικόλ και Γιώτα

Κι αν ο «Εργένης» έμεινε χωρίς λόγια στο ραντεβού του, στη βίλα οι εντάσεις και τα νεύρα ανάμεσα στις συμμετέχουσες ήταν στο κόκκινο. Οι σχέσεις των κοριτσιών ήταν στην «κόψη του ξυραφιού» με αφορμή το ραντεβού της Αθηνάς NY. Τα κοσμητικά επίθετα… έπεφταν βροχή, η Νικόλ με την Γιώτα δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν, η πρώτη με μια κίνηση της έδειξε ότι δεν μπορεί να μιλάει με ανεγκέφαλα άτομα, όλες… απειλούσαν τις άλλες ότι θα ανοίξουν το στόμα τους και δεν θα ξέρουν πού θα κρυφτούν, οι κατηγορίες για ψευτιές εκτοξεύονταν διαρκώς και μια βρισιά έφερε την έκρηξη, με πρωταγωνίστριες την Νικόλ και τη Γιώτα.

Ο καυγάς ήταν για το αν η μία μπορεί να διεκδικήσει τον Αλέξη, με την άλλη να απαντάει ότι όλες θέλουν τον Αλέξη αλλά όλες μιλούν για τους πρώην τους. Η Γιώτα ανέφερε στη προσωπική της συνέντευξη ότι η Νικόλ την έβρισε και έπρεπε να απαντήσει, με τα μπιπ πάντως να πέφτουν ασταμάτητα από την παραγωγή.

Η τελευταία ξεκίνησε να ουρλιάζει σε όλη την βίλα: «Πες μου τι είπες τώρα! Παλιό…τι; Δεν επιτρέπω σε κανένα να με προσβάλει έτσι. Με έχουν ήσυχη και για αδιάφορη. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα και με έχουν φέρει εκτός εαυτού. Δεν βγάζεις νόημα με αυτές» δήλωσε η Νικόλ, η οποία αργότερα όταν ανέκτησε την ψυχραιμία της ζήτησε στην κάμερα συγνώμη από τις συμπαίκτριές της, με τις οποίες έχει έρθει κοντά, γιατί έπεσε στο επίπεδο της Γιώτας.

Οι ψυχραιμότερες έλαβαν δράση, λοιπόν, και η Αθηνά Νέα Υόρκη πήγε στην παρέα της Νικόλ με ένα πιάτο σπανακόπιτα για να λάβει τέλος το όλο συμβάν.

Γιατί δεν πιστεύει στα… μάτια της η Αθηνά NY

Και μιας ο λόγος για την Αθηνά New York, της οποίας η καλοσύνη αλλά και τα μέτρια ελληνικά της δεν την βοηθούν στο να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται μέσα στο σπίτι έμεινε άναυδη όταν είδε πως πλέον η Γιώτα κι η Ιζαμπέλα έχουν έρθει κοντά, ενώ πριν τσακώνονταν συνέχεια. «Δεν πιστεύω τι έγινε με τη Γιώτα, τώρα κάνει φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου με την Ιζαμπέλα. Τι είναι αυτό; Οι παρέες αλλάζουν εδώ στη βίλα, τόσο γρήγορα όσο τρώω σπανακόπιτα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που ο Αλέξης δεν με διάλεξε για το ατομικό ραντεβού, αλλά μετά το τετ-α-τετ, τώρα ξέρω με θέλει πάρα πολύ. Έχει ένα μάτι με καρδιά και το άλλο με like. Έχουμε πολλή χημεία, το βλέπουν αυτό» τόνισε η Έλληνο-Αμερικανίδα.