Βραδιά αποχώρησης η Παρασκευή (08/10) στο «The Bachelor2». Η τελετή των Ρόδων είχε θέμα αρχαιοελληνικό. Οι κοπέλες, ντυμένες σαν Ελληνίδες θεές διασκέδασαν στο κοκτέιλ πάρτι κάνοντας επικλήσεις και σπονδές που συνοδεύονταν από καλαματιανό.

Η τελετή ακολούθησε αμέσως μετά και οι δύο κοπέλες που έμειναν τελευταίες ήταν η Νικόλ και η Φαίη. Τελικά ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να μείνει η πρώτη στο παιχνίδι και ν’ αποχωρήσει η παίκτρια που πολλάκις είχε δημιουργήσει αναστάτωση και αντιδράσεις στο παιχνίδι με την υπερβολική της συμπεριφορά.

Ο «The Bachelor» δικαιολόγησε αμέσως μετά την απόφασή του, η οποία στηρίχτηκε ακριβώς στον προαναφερθέντα λόγο.

«Προσπάθησα πολύ με τη Φαίη, αλλά οι δρόμοι μας συνειδητοποίησα πως δεν θα συναντηθούν ποτέ. Έχει υπερβολικές αντιδράσεις και όσο κι αν έδινα δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες δεν μπόρεσα ποτέ να την κατανοήσω. Κρύβει πολλές ευαισθησίες μέσα της και είναι μια πολύ αξιόλογη κοπέλα. Όμως όταν σκεφτόμουν μια μελλοντική σχέση μαζί της, ένιωθα πως θα τελειώσει πριν καν αρχίσει. Ήμουν ειλικρινής μαζί της από την πρώτη στιγμή και εύχομαι να βρει τον άντρα των ονείρων της. Αλλά αυτός δυστυχώς δεν είμαι εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Από τη μεριά της η Φαίη που αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια και ζήτησε συγνώμη από τις συμπαίκτριές της για την συμπεριφορά της μέσα στη βίλα δήλωσε για την αποχώρησή της. «Ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι εγώ αυτή που δεν θα πάρει το τριαντάφυλλο. Έκανα αρκετά λάθη μέσα στο σπίτι, δεν έχω δείξει μια καλή συμπεριφορά. Και αυτό είναι κάτι που το μέτρησε ο Αλέξης και είναι λογικό».

Τον λόγο πήρε η Αθηνά που μίλησε για τρομερή υποκρισία από τη πλευρά των συμπαικτριών της που έτρεξαν ν’ αγκαλιάσουν τη Φαίη. «Μου φάνηκε τρομερή υποκρισία, όταν όλα τα κορίτσια, σχεδόν ολόκληρη η βίλα ήταν εναντίον της Φαίης, και εγώ ήμουν από τις λίγες κοπέλες που είχε σταθεί δίπλα της και την είχα στηρίξει αρκετές φορές από θέμα δικαίου, ξαφνικά να πάνε να την αγκαλιάσουν και να κλαίνε» τόνισε.

Με την Άννα, με την οποία η Φαίη είχε προστριβές, να δικαιολογεί με τον εξής τρόπο την κίνησή της να πάει να την αγκαλιάσει και να την χαιρετίσει: «Εννοείται, είμαστε άνθρωποι, θα πάω να την αγκαλιάσω. Περασμένα ξεχασμένα. Της εύχομαι να βρει τον εαυτό της και είμαι σίγουρη πως έξω θα τα πάει πολύ καλά» και τη Φένια, με τη σειρά της να κάνει κι αυτή λόγο για ψεύτικες συμπεριφορές «Αχ, η Φαίη κλαίει, στενοχωριέμαι γι αυτό. Παίζει όμως να είναι τα μόνα αληθινά δάκρυα αυτό το βράδυ».

Καυγάς Φαίης – Έλενας

Το επεισόδιο του «The Bachelor 2» ξεκίνησε για μια ακόμη φορά με μεγάλες εντάσεις και μάλιστα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε η Φαίη, εκείνη που… πυροδότησε την ατμόσφαιρα όταν μετά την ήττα της στο αγώνισμα, αποφάσισε να κάνει μία προσωπική επίθεση στην Έλενα για το πόσο γυμνασμένη είναι.

Η Έλενα κέρδισε και έφερε την νίκη στην ομάδα της. Η Φαίη ενοχλήθηκε και είπε: «Ε όχι να χάσω και από την Έλενα». Τα κορίτσια της ομάδας της αντέδρασαν έντονα και την θεώρησαν υπεύθυνη για την ήττα τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Φαίη συνέχισε και είπε πως εκείνη έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από την Έλενα, δείχνοντας το σώμα της. Το γεγονός αυτός ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο την Έλενα όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Τελικά, η Ιωάννα πλησίασε τη Φαίη και της εξήγησε για ποιο λόγο είναι λάθος η στάση της, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη από την Έλενα. Η Φαίη ζήτησε συγγνώμη, αλλά φάνηκε πως δεν την εννοούσε και πολύ.