Η δολοφονία του Στεφανή έχει αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών που υπάρχει ανάμεσα στις δυο οικογένειες.
Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Alpha, «Σασμός» αναμένονται καθηλωτικές.

Οι υποψίες όλων έχουν πέσει πάνω στον Πέτρο ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να του δώσει άλλοθι για τη μέρα που έπεσε νεκρός ο Στεφανής.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει εντατικές έρευνες για να εντοπίσει το δολοφόνο του Στεφανή, και οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτει ο Μανώλης τους κινεί τις υποψίες.

Ακολουθούν βίντεο – spoiler από το αποψινό επεισόδιο του «Σασμού»

Ο Πέτρος βρίσκεται στα γραφεία της Αστυνομίας όπου ο αστυνομικός διευθυντής, Αντώνης Φριαγκαδάκης προσπαθεί να μάθει πού ήταν την ώρα του φόνου. Η απάντηση του Πέτρου πως βρισκόταν στα χωράφια δεν έπεισε τον Αντώνη ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού» θα αναρωτηθεί τι έκανε ο νεαρός μεσημεριάτικα στα χωράφια.

«Στοίβαζα τα λιόξυλα. Θα ανέβαινα σήμερα το πρωί να τα κόψω για το χειμώνα» αποκρίθηκε ο Πέτρος στον αστυνομικό αλλά η δυσπιστία του δεν έδειξε να υποχωρεί.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Πέτρος αν κράτησε ώρα η δουλειά που έκανε στο χωράφι, εκείνος απάντησε πως δεν πρόλαβαν να τελειώσουν καθώς ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα τους, τους ανάγκασε να τα αφήσουν στη μέση και να φύγουν.

Ο Αστυνομικός ο οποίος παρατήρησε πως ο Πέτρος μίλησε στο α’ πληθυντικό αντί για το α’ ενικό, τον ρώτησε με ποιον άλλον ήταν μαζί στο χωράφι. Ο νεαρός εξήγησε πως πήγε μαζί με την αδερφή του αλλά ούτε αυτό έπεισε τον Αντώνη.

Η Αργυρώ οδηγείται στα γραφεία της Αστυνομίας ώστε να επιβεβαιωθεί αν το άλλοθι του Πέτρου ισχύει.

«Όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου με έπαιρνε μαζί του σε αυτό το κτήμα και πριν φύγω ήθελα να το ξαναδώ αυτό το μέρος» ανέφερε η Αργυρώ στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, η Άσπα παρακολουθεί στην τηλεόραση τα απανωτά ρεπορτάζ για τη δολοφονία αλλά και την κηδεία του Στεφανή.