Στο νέο μαγαζί το οποίο έχει ανοίξει υποδέχθηκε ο Σελίμ Σελτζούκ την κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef στην πρώτη του δήλωση στην κάμερα της εκπομπής του Alpha τόνισε πως: «είμαι πολύ καλά εδώ, στο καινούργιο μου μαγαζί, το οποίο μου δίνει όρεξη για να μαγειρεύω όλη μέρα».

Όχι μια, αλλά δυο προτάσεις από ριάλιτι δέχθηκε τη φετινή χρονιά ο Σελίμ Σελτζούκ. Και μπορεί σε ότι αφορά τη μια, ο πρώην παίκτης του MasterChef να είπε στους ανθρώπους της παραγωγής πως θα τους τηλεφωνήσει, στη δεύτερη περίπτωση απλά αρνήθηκε αν και θα αμειβόταν καλά.

Η πρόταση που αρνήθηκε ο πρώην παίκτης του MasterChef ήταν από την Acun Medya, την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Δέχτηκα φέτος δύο προτάσεις για ριάλιτι. Η πρώτη ήταν από τον Ant1, για τον διαγωνισμό μαγειρικής. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι. Τους είπα ότι θα τους πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τους έχω πάρει ακόμα. Η δεύτερη πρόταση ήταν από την Acun Medya, η οποία ήταν πολύ καλή οικονομικά. Πολύ… φράγκο. Αλλά έχω μια πολύ ωραία επιχείρηση και δεν μπορώ να παρατήσω το μαγαζί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σελίμ Σελτζούκ.