Ο Δημήτρης Καΐσης θέλησε να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες και δεν τον τρομάζει το γεγονός ότι θα ανταγωνιστεί με επαγγελματίες μάγειρες.

Ο ερασιτέχνης μάγειρας βρέθηκε μπροστά στους κριτές του Game of Chefs για να ακούσει την κριτική τους για το πιάτο που ετοίμασε.

Εκεί όμως κατάφερε να «παγώσει» τους κριτές με την ιστορία του καθώς, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο πατέρας του δολοφονήθηκε στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούν. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο καθώς εκείνη την στιγμή δεν έπρεπε να είναι εκεί.

Ο Δημήτρης Καΐσης αναφερόμενους στο λόγο που δεν αφοσιώθηκε στην μαγειρική αλλά ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση, δηλαδή το πρατήριο καυσίμων είπε: «Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009. Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τα πρατήρια. Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς».