Το «βαρύ πυροβολικό» τους επιστρατεύουν τα κανάλια για το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, με το Star να επιχειρεί να διατηρήσει την πρωτιά των περασμένων ευρωεκλογών, το Mega να ελπίζει στην επιστροφή στα δεδομένα των προηγούμενων ετών, τον Alpha να ποντάρει στο «βαρύ χαρτί» της Έλλης Στάη και τον ΑΝΤ1 να επιχειρεί να πετύχει αξιοπρεπή παρουσία, κάτι που δεν κατάφερε τον περασμένο Μάιο.

Όσο για το κανάλι του Φαλήρου, το πιθανότερο είναι να κινηθεί για ακόμη μία φορά σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σε ανταγωνισμό μόνο με τη ΝΕΡΙΤ.

Στις ευρωεκλογές οι τηλεθεατές έφεραν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το Star στη διάρκεια του απογευματινού και βραδινού μαραθώνιου με 20% του συνόλου της τηλεθέασης, ενώ ακολούθησαν το Mega με 15,2%, ο Alpha με 14,4%, ο ΑΝΤ1 με 10,7%, ο ΣΚΑΙ με 6,6% και η ΝΕΡΙΤ με 6,4%.

Όπως γράφουν σήμερα τα «Παραπολιτικά», αναμφίβολα το δίδυμο της «σταρ» των ειδήσεων Έλλης Στάη με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, που θα συνδυαστεί με τον έγκυρο αναλυτή της MARC Θωμά Γεράκη, αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για το κανάλι.

Στο Star τον συντονισμό της εκλογικής βραδιάς θα έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου παρέα με τον εκλογικό αναλυτή Δημήτρη Μαύρο, όπως και όλους τους πολιτικούς νσυντάκτες του σταθμού.

Στον ΑΝΤ1, πρωταγωνίστρια της βραδιάς θα είναι η Μαρία Χούκλη, ενώ κύρος αναμένεται να δώσει και η παρουσία του Σταύρου Φαναρά από τη Metron Analysis.