Η στιγμή που οι θαυμαστές του Τριαντάφυλλου περίμεναν έφτασε. Ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αφιερωματικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιστή στον Άγιο Δομίνικο, τον φώναξε στην σκηνή για να “ανεβάσει” ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε το “Σπάω τα ρολόγια” και οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τραγουδούσαν μαζί του ενώ δεν έλειψαν και οι απαραίτητοι χοροί στις κερκίδες. Μάταια οι άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούσαν να βάλουν μια τάξη, η ανεβασμένη διάθεση του Τριαντάφυλλου ξεσήκωσε τους πάντες. Μάλιστα, το κοινό “απαίτησε” από τον τραγουδιστή να πει και δεύτερη φορά το ίδιο τραγούδι και εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο γιος του Τριαντάφυλλου, ο Νικόλας, ο οποίος βρέθηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει με τον μπαμπά του ενώ μετά το τέλος του τραγουδιού ο πανέμορφος μικρός “σολαρε” και όλοι τον καταχειροκρότησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τριαντάφυλλος, τραγούδησε live και όχι play back όπως έγινε λίγη ώρα νωρίτερα με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Πάνο Καλλίδη.

Μάλιστα ο τραγουδιστής, έπειτα από ερώτηση του Γιώργου Λιανού, απάντησε πως θα δώσει συναυλίες το επόμενο διάστημα και σε κάποιες από αυτές θα είναι μαζί του και η πρώην συμπαίκτρια του και συνάδελφος του, Ελευθερία Ελευθερίου.

Σοφία Πελεκάνου