Προσωπική επαφή με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν είχε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ότι συνομίλησα μαζί του δε σημαίνει κάτι άλλο, από τη δημοσιογραφική αγωνία. Την προσωπική επικοινωνία που είχα μαζί του, πέρα από το να μας δώσει μία συνέντευξη που όλοι το ήθελαν, ήθελα να ξέρω μερικά στοιχεία παραπάνω για να έχω περισσότερη αίσθηση», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του OPEΝ και συνέχισε:

«Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη εχθές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν ήθελε να μιλάει με κανέναν. Στα μηνύματα, λοιπόν, περιγράφει συναισθήματα, και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελε να βγει σε κάποια κάμερα, γιατί του ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία, μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος και πόσο ανυπομονούσε να πιάσουν τους ληστές.  Του έλεγα κι εγώ ότι δε θέλω να μιλήσουμε για την υπόθεση, αλλά ήθελα την πιο προσωπική πλευρά, πώς δηλαδή βιώνει τον χαμό της γυναίκας του. Μου έλεγε ότι δεν ήθελε να μπει στα «πόδια» της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση και τα στοιχεία. Με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου και μου έλεγε ήταν δύσκολο για εκείνον να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο».

«Στο τελευταίο μήνυμα, στις 7 Ιουνίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με ευχαρίστησε και εγώ του είπα πως αν ήθελε να μου πει κάποια στοιχεία off the record για την υπόθεση και τη διαχείρισή της στον αέρα, έχει το ελεύθερο», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.