Η απαιτητική δοκιμασία της τρίτης μέρας των δοκιμασιών του μεγάλου τελικού του MasterChef 5 έφτασε στο τέλος.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για άλλη μια φορά μέσα στην κουζίνα και ετοίμασαν τα πιάτα τα οποία θα παρουσίαζαν στους κριτές αλλά και τον καλεσμένο και καταξιωμένο σεφ Fredrik Berselius.

Οι τρεις σεφ με τον καλεσμένο τους, πήραν τις θέσεις τους στο τραπέζι για να δοκιμάσουν τις παρασκευές ώστε να μπορέσει ο Fredrik Berselius να βαθμολογήσει.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε, αντί να περιμένει να μπει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο χώρο, θέλησε να τη φωνάξει με έναν τρόπο λίγο πιο… έντονο. «Μαργαρίταααα!» άρχισε να φωνάζει ο σεφ και λίγη ώρα αργότερα η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους και τον αγριοκοίταξε.

Τα γέλια δεν έλειψαν από τους υπόλοιπους σεφ ενώ η Μαργαρίτα Νικολαΐδη σε... «αντίποινα» σέρβιρε τελευταίο τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Της υπομονής να είσαι σεφ! Δεν πρέπει να βιάζεσαι! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει» του είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Ο σεφ, ακόμα δεν έχω μπει μέσα να τον σερβίρω, φωνάζει “Μαργαρίτα” αλλά τελευταίος θα φάει γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και το καλό πράγμα αργεί να έρθει» είπε η παίκτρια στην κάμερα του MasterChef.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.