Για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει το Survivor, το Deal και γενικότερα τα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

«Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί ξεκινήσαμε τις διαδικασίας λίγες εβδομάδες πριν να βγει στον αέρα. Η Τέλεια Απόδραση είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που απαιτεί γνώσεις, ταχύτητα, αντανακλαστικά και έχει διακυμάνσεις και εναλλαγές συναισθημάτων», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στην επιτυχία του Deal δήλωσε:

«Το Deal είναι εγγύηση, δύναμη και αξία. Υπήρχαν σκέψεις για Super Deal, αλλά λόγω κορονοϊού κανείς δεν ξέρει. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει κόσμο. Το 5×5 ή το “Άκου τι είπαν” ή “κόντρες” ή “κόντρα πλακέ” ήταν το ίδιο concept. Ήταν πολύ ωραίο concept. Όποτε έβγαινε έκανε μεγάλη επιτυχία. Λειτουργούσε αμέσως στον κόσμο και στο παρελθόν το κάναμε κι εμείς επιτυχία».

Μιλώντας και για τον «Εκατομμυριούχο» είπε: «Ο “Εκατομμυριούχος” είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση, αλλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Είναι από τα πιο ωραία παιχνίδια γνώσεων».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το Survivor και το αν θα ήθελε να το παρουσιάσει τόνισε: «Ενδεχομένως ναι θα το παρουσίαζα. Δεν ξέρω. Είναι από τα ωραία παιχνίδια επιβίωσης. Είναι ωραία εμπειρία να παρουσιαστεί».